Motorsiklet İle Eğirdir Gölüne İnerken

Ynt: Motorsiklet İle Eğirdir Gölüne İnerken

tşkkrlr... çok güzel görüntüler...
90 ' lı yıllarda jawa 350 kullandım,yıllardır binmiyorum.
emniyet tedbrlri alıp, oturaklı kullanmak şartıyla, güzel bir duygu motor kullanmak...

paylaşım için tşkr. gitmeden eğirdir gölünü görmüş olduk. yalvaçlı 4 komşum var. bir yaz ayında eğirdir gölünde balık yemeye götürecekler. 5 yıl geçti hala bekliyoruz bakalım.

bereket. link=topic=60625.msg664135#msg664135 date=1355399289' Alıntı:
tşkkrlr... çok güzel görüntüler...
90 ' lı yıllarda jawa 350 kullandım,yıllardır binmiyorum.
emniyet tedbrlri alıp, oturaklı kullanmak şartıyla, güzel bir duygu motor kullanmak...

Teşekkür ederim.

mete26 link=topic=60625.msg664142#msg664142 date=1355400149' Alıntı:
paylaşım için tşkr. gitmeden eğirdir gölünü görmüş olduk. yalvaçlı 4 komşum var. bir yaz ayında eğirdir gölünde balık yemeye götürecekler. 5 yıl geçti hala bekliyoruz bakalım.

Evet güzel balık restorantları var, konaklamak için çok sayıda pansiyon mevcut. Ayrıca çok güzel plajları ve tarihi gezilecek alanları var. Yani Eğirdir ' in keşfi bir iki haftaya sığmaz... :)

mete26 link=topic=60625.msg664142#msg664142 date=1355400149' Alıntı:
Komşularınız kuyucak köyündenmi, bursada kuyucaklı baya çok ta.

Babamın kuzeni 90 ' lı yıllarda daha şehirde araba yokken 600 ' lük bi racing almış.Kardeşide bi gün motoru istemiş.2 saat sonra yoğun bakımda.Çokta sevdiği biri.Hala topal yürür.Bi kerede şuan motoru olan bi arkadaşımın babasının XT1100 ' üne biniyo öyle bi bastı ki gözümdeki yaş gözümün içinde kurudu dedi.Çok uğraştım motor için ama tehlikeli dedi almadı.Yinede bu sene az anımız olmadı motorcu arkadaşlarla falan.Aldırsak şimdi XT660R Akrapovic altımızdaydı ama sağlık olsun.Hemde çok tehlikeli.Arkadaşlarımın bi kaç kazasından sonra anladım iyiki de vazgeçmişim bu sevdadan diyorum.Arabaya tamam ama motora ben yaşadığım sürece asla diyor zaten :D .

güzel paylasım ellerinize sağlık bendede yamaha ybr 125 var ybr bi tutkudur bilen bilir

Çıray link=topic=60625.msg679733#msg679733 date=1357419774' Alıntı:
Babamın kuzeni 90 ' lı yıllarda daha şehirde araba yokken 600 ' lük bi racing almış.Kardeşide bi gün motoru istemiş.2 saat sonra yoğun bakımda.Çokta sevdiği biri.Hala topal yürür.Bi kerede şuan motoru olan bi arkadaşımın babasının XT1100 ' üne biniyo öyle bi bastı ki gözümdeki yaş gözümün içinde kurudu dedi.Çok uğraştım motor için ama tehlikeli dedi almadı.Yinede bu sene az anımız olmadı motorcu arkadaşlarla falan.Aldırsak şimdi XT660R Akrapovic altımızdaydı ama sağlık olsun.Hemde çok tehlikeli.Arkadaşlarımın bi kaç kazasından sonra anladım iyiki de vazgeçmişim bu sevdadan diyorum.Arabaya tamam ama motora ben yaşadığım sürece asla diyor zaten :D .

Sağlık olsun, motor işi şakaya gelmez tabiki.

akyel54 link=topic=60625.msg679747#msg679747 date=1357421267' Alıntı:
güzel paylasım ellerinize sağlık bendede yamaha ybr 125 var ybr bi tutkudur bilen bilir

Yamaha YBR 125 en çok satan ve aranan seriler arasında. Her ne kadar başlangıç motoru olsada kalite ve performans bakımından sınıfında lider konumunda. Evet motor bir tutkudur. :D