Merhaba trakkulup ahalisi yorumları alaşım bakalım ne yapacağız bu filmleri
Ağır kusur sayılacakmış. En son verilen karar bu
Benimde şimdi tam aklimdan geçiyodu 8 ay kaldi muayeneye traktor ve iş makinalarina bari karismasin bu durumu tarim bakinligina yansitabilsek ilgilenirlermi acaba
Gir muayeneye, geçersen filmler senindir, geçemezsen hiç senin olmamıştır. Ne deyin daha. Yaptıkları işe akıl mı eriyor artık.Bu traktör yaw ne işi olur ulusal güvenlikle terörle
Sene Başında bi takas düşünüyorum Abi olursa bi 3 senede benimki atar3 sene var daha [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]
Gir muayeneye, geçersen filmler senindir, geçemezsen hiç senin olmamıştır. Ne deyin daha. Yaptıkları işe akıl mı eriyor artık.
Sene Başında bi takas düşünüyorum Abi olursa bi 3 senede benimki atar [emoji41]
Abi yine Aynı fıstık yeşiline devam ama makina küçük gelmeye başladı 120 hp / ve 70 hp olarak iki makina düsunuyom bide fazla değer kaybetmeden daha makina diriyken vereyim diyorumOoooo maşallah yeşilin tonu değişiyor mu
Sanruf dahil hiç bir cam filmli olmayacak + önlerde çekilen yarım 3 c.m 5.cm şerit şeklinde çekilen filmler + yazı amblem v.s gibi yapistirmalarda ağır kusur yazılıyor günlük 3 araba gönderiyorum muayeneye
![]()
Biz bu yazıları sökecekmiyiz peki?
Birde plakalar beyler harf ve sayıların üzeri de delik civata percinolmayacak ağar kusur olan barsa
Varsa muayeneye gitmeden değişsin plakaları bn cun
ma değişecm arabaminkileri buradan fiati yazarım
Boşa yazdırıyoz bunları vallahi yaAraçlarda sokmeden geçmiyor yukarıda yazdığım herşeyde binek kamyon kamyonet için geçerli arka camda Osmanlı tuğrası olan bir binek aracımız yine on camından 3 cm beyaz şerit olan servis aracımız yine sanruf da cam filmi olan aracımız muayeneden geçmedi ..
Traktörde durum bence aynıdır herhangi bir TÜVTÜRK istasyonuna sormak lazım![]()