müjde YÖK katsayıyı kaldırdı!

Ynt: müjde YÖK katsayıyı kaldırdı!

köylü link=topic=48935.msg479633#msg479633 date=1322754055' Alıntı:
elbetde herkes için degil.ama bu sayı giderek artıyor.şuan evimin tanında ticaret lisesi var.herkes illahlah diyor.nasıl bir ögrencilik nasıl bir aile düzeni var nasıl bir gençlik bilmiyorum içim almıyor.
meslek liseleri yani end.melek liseleri tam bir ALLAHLIK. staj için gelenler var.çocugumun okulunda görüryorum.ikili egitim.anlatılmayacak bir durum anlat anlat bitmiyor.
bunlar mı ülkenin geleciği
bunlar mı yarının büyükleri
bu olumsuzluk çıg gibi büyüyor.
çok tehlikeli bir ahlaki çöküşdeyiz.

Haklısın abi.Hemde çok haklısın.
Zaten meslek liselerinde bölüm öğretmenleri var Elektrikten,Bilgisayardan anlayan neden staja yolluyorlar bende anlamıyorum.Zaten sanayi gibi çalışıyor.Hele o kaynak bölümünde azcık zorlasalar hafta bir çizel,diskaro gibi ekipmanlar yaparlar . :D Küçük şehirlere nazaran büyüklerde daha çok oluyor sanırım.Bizim burada da var ama senin anlattığın gibi değil İllallah ' lık bir durumu yok abi.Zaten avuç içi kadar yer burası. :)

gezegen link=topic=48935.msg479680#msg479680 date=1322757271' Alıntı:
çok yakında onunda bedellisi çıkar parayı basan ünüversite diplomasını alır rahat olun

Parası olanın borusu öter diyorsun yani abi.Ötmüyorda değil hani.... :D

Ynt: müjde YÖK katsayıyı kaldırdı!

YÖK olsun.M.E olsun gençlik olsun toplum olsun burada hepimizi ilgilendiriyor.tarım gibi,tarla gibi,traktör gibi,ekmek aş gibi hepimizin ilgisini çekecek bir nokta veya virgül koyacak bir sözümüz olacak kadar önemli.çogumuzun çocugu bu yolda.okula gidiyorlar.bizim çocuklarımız.dikkatli ve dürüst yetiştirmek hepimizin boynun borcu.

İYİ EVLATIN VAR MALI NE YAPACAKSIN,KÖTÜ EVLATIN VAR MALI NE YAPACAKSIN... atasözü.
galiba böyleydi.çok anlam lı.