nadasa harika başladık...!

Ynt: nadasa harika başladık...!

kolay gelsin mustafa.kubotaya maşallah diyelim.bu sürdüğün yerlere ne ekeceksin yağmur yağmazsa problem olmazmı?

mustafagursacli link=topic=64580.msg730025#msg730025 date=1365513692' Alıntı:
Malesef ünlü alpler olmasını canı gönülden isterdim video her yerde tam belli olmuyor açılsın diye tam gömdük çoğu yerde sizin yörenizde 16 inç kullanılır bizde alacaktık ama nasip olmadı bu pulluk istesende sizin kiler kadar derin süremezki....

tüm yorumlar için teşekkür ederim
yok bu bulluğun derinliği bu kadar ben 3 lü 18 kullanıyırum 265 likler falan 2 li 16 no falan kullanır burda bende 4lü 14 almayı düşünmeye başladım artk forumda gördüğüm kadarıyla 14-15 inç ten büyük kullanan pek yok bu kadar insan yanlıo olamz ama derin sürüm bazen iyi oluyor tabi

5li 12inç pullukla bu kadar derin sürülebilir zaten pullugun hakkını veriyor traktör.. ben 4li14inç kullanıyorum gayet guzel çekiyor.. hatta yahya abi 5li14inç kullanıyor.. ama agır pulluk olunca kubota daha iyi performans gösteriyor gibi..

fatih.337 link=topic=64580.msg730122#msg730122 date=1365523390' Alıntı:
yok bu bulluğun derinliği bu kadar ben 3 lü 18 kullanıyırum 265 likler falan 2 li 16 no falan kullanır burda bende 4lü 14 almayı düşünmeye başladım artk forumda gördüğüm kadarıyla 14-15 inç ten büyük kullanan pek yok bu kadar insan yanlıo olamz ama derin sürüm bazen iyi oluyor tabi

Kardes napıon sen ya cocuk mezarı açar gibi :D

abilerim ...;kardeşlerim ..motorun yakıtı gittikçe düzeliyor biz bu sefer yakıt ölçümü yapamayız tam gaz sürdük ve derin sürdük açılsın diye motor bu sefer hakkını alınca bambaşka oldu .... yorumların içn teşekkür ederim ...