Nasıl üre gübresi vermeliyim

Mısırları damalama sulama yapıyorum. Şimdi her sıraya üre gübresi dökmesem de sadece damlama yazılacak sıraya döksem nasıl olur her sıraya 35 kilo dökecek şeklinde mi ayarliyim yoksa sadece damlama sıralarına 45-50 kilo dökecek şekilde mi ayarliyim sizce hangisi faydalı olur?

Mısırları damalama sulama yapıyorum. Şimdi her sıraya üre gübresi dökmesem de sadece damlama yazılacak sıraya döksem nasıl olur her sıraya 35 kilo dökecek şeklinde mi ayarliyim yoksa sadece damlama sıralarına 45-50 kilo dökecek şekilde mi ayarliyim sizce hangisi faydalı olur?

Damlama sıralarına denk getirebilirmisin o zaman süper olabilir

Damlama yapılan arazide en uygun gübreleme 10 ar kg aralıklarla 5 seferde gübrelemedir. sulamayı sık veriyorsan gübreyi bölebilirsin yada bir boş bir dolu yapabilirsiniz. araya 1 sefer çinko sülfat girebilirsiniz. süt döneminde de 10 kg potasyum nitrat mutlaka..

Ben hiç düşünmedik araya atmayı tam birşey diyemeyeceğim
Yaptığım Stil ise çıkış sonrası ilk suyla 30 kg sonra damlamayla 2 seferde 50 şer kg vermek
Konya dönümü