ne tawsiye edersinizz???????

arkadaşlar biz 80-90 bg ciwarında bi traktör almayı düşünüyoruzz ama herkes kendi traktörünü öwüyo tamam yeni traktörlerin hepsi birbirinden iyi ama en iyisi yani az yakıp cok ceken ideal bi traktör önerir misiniz??????

Ynt: ne tawsiye edersinizz???????

daah az yakıp çok çeken bir traktor yok zannedersem az yakan az çeken ,çok yakan çok çeken var 3.085 phantom 4*4

fanatıklık yapmaya gerek yok herkes kendı sevdıgı markayı yazacak ..ancak herkes farkındakı fendt bır baska ...paran varsa fendt derım ben...

new holland td85 yada case jx90 al bence paran dahada çok ise new holand 4030 deluxe al hepsine beş pasar

newholland ve case den şaşma ikinci eli degerli olacaksa ok-*-s ok-*-s ok-*-s new holland ok-*-s ok-*-s

evet 85 95 100 galiba ama onlar çok pahalı 95 milyar sıfır fiyatları

cavit link=topic=38106.msg324767#msg324767 date=1295103204' Alıntı:
arkadaşlar biz 80-90 bg ciwarında bi traktör almayı düşünüyoruzz ama herkes kendi traktörünü öwüyo tamam yeni traktörlerin hepsi birbirinden iyi ama en iyisi yani az yakıp cok ceken ideal bi traktör önerir misiniz??????
başkent 285 4x4 al turbolu az yakar çok çeker ucuz

NH TD80D yada CASE JX80. Ama önce arastir, kullananlara sor, varsa yakinlarinda git hepsini yakindan incele. Simdiden hayirli olsun...

ben deutz same leri begeniyorum buyuk olanlar içinde kendim erkunt kullanıyorum ama 80 bg gelecekse servet tavsiyemdir ve deutz sameler

td 80 tabiki 3 silindir.320 nm tork.83 hp turbo intercooler.4 çeker kabin klima 2011 de yılın traktörü olmalı.

Kabin ve Klima her traktörde var Ali gardas ama TD80D ayri bisey. 2010 satis istatistikleri cikarsa 2010 sonunda eminimki en cok satan motor olmustur.