Neden bu Nick'i seçtiniz?

Ynt: Neden bu Nick'i seçtiniz?

Adım Soyadımı Türkçe Karaktersiz Olarak Kullanırdım,Kullanırım Hep... Mail Adresim...vs Filan da Öyle. O Yüzden Bu Nick ' i Seçtim :)

pek akıllı bişey değilim ondan delihan peki diyeceksiniz deliyi anladik ta sonu neden han osmanli devletini çok seviyorum orda ki hanlar hamamlardan esinlendim deli hamam olmaz ama delihan olur dedim ve öyle yaptim deliliğim de şu dediğimi yaparim :)

ahmetornek link=topic=72958.msg852168#msg852168 date=1393192199' Alıntı:
hazır konu açılmışken nickimi değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım
[/quote
bir çok kişi o sorunun cevabını arıyor ama daha bilen biri ileti yazmadı.

kobra 47 yapmamın sebebi bizim diğer köy mardine bağlı olduğu için mardin plakası kulandım kobra da belki üyeler kobradan çekınırler diye kulandım sop-*-sa bu saaten sonra gerçek ismimle devam edecem inşallah musa kazim değer

siteye kayıt olduğum zaman bir arkadaş evimizde idi oda steyr deyince bizde kırmadık sadece bende il plaka kodunu yani 54 ben eklemiştim nick i miz o günden sonra böyle kaldı.. :) :)