NEDEN HERKES 398 İ KIYASLIYOR SİZCE ??????*

*098*- *098*- *098*- *098*-bence motor un kral ı herkes bu motor u kıyaslayıp ta konuşuyor bence böyle sizce *098*- *098*- *098*- *098*-

Ynt: NEDEN HERKES 398 İ KIYASLIYOR SİZCE ??????*

vala haklısın kardeş yorum için 398 anlatmaya sözler yetmiyor lütfen başkalarına sataşın artık

398 kac beygır oluyo yaw bıde bos agırlıgı ne kadar bende 265 varda bıde ben kıyaslayım bızım burlarda 398 yokda

tek cekerleri 95 beygirde bunlar kac beygir bilmiyorum 105 olması lazım perkins motor bende tek cekeri var beynam yazdım mı cıkar bakabilirsinz kardeş senin kıyaslaman için acik daha büyük motor alman lazım alırsanda 398 al derim sakın pantom motor alma....

hakikatten süper.. hele kangallı84 arkadaşımızın resimlerini gönderdiği bi 398 var ağırlıkları tam golon gibi nasıl çeker düşünemiyorum...

398 dedin mi akar sular durur....efsane bana göre mf nin en kral motoru....güzel bir konuya deyinmişsin arkadaşım...

398 ' in motoru perkinstir, çiftçekerle tek çeker arasında motor farklılığı yoktur... harika bir makinadır... Her zaman söylediğim gibi kullananlar bu ayrıcalığın ne demek olduğunu bilir... Ha unutmadan üzerindeki Perkins motoru bir tarihte dünya çapında en verimli motor seçilmişti...

398 mfde yok yok hem ağır hem turbolu hem az yakıyor.. daha ne olsun tek çeker için harika tabi ortada birde 95 bg güç var..

398ı severım ama l95 karsında hıc sansı yok!!!!!!! fıatgri alk-*s alk-*s

398ı severım ama l95 karsında hıc sansı yok!!!!!!! fıatgri
salih burda bi adamda hem 398 vardı hem L 95 aynı havuçta kullanıyorlardı römorktayken 398 çekemedimi önüne L 95 i takıyorlardı L 95 ikisinide birden çekip götürüyordu