Nevşehir Bölgesinde Ekin Ekenler Varmı

merhaba arkadaslar ben nevşehir kozaklıdan yazıyorum... şuan bu taraflara yagmur yagmadıgı için ekini eksemmi yoksa beklesemmi kararsızım...
topraklar küllük gibi yagmur yok... dün sabah uyandım köylülerden biri kaz ayagını çekmıs ekmeye gidiyordu, bugun bi baktım 2 kişi daha kaz ayagı çekmeye gidiyor, dedım yagmur yok yaş yok neyı ekeceksınız bekleyın biraz diye ama dınleyen kım biri başladımıydı herkez başlar köylerde bilirsiniz...
bu konudakı düşüncelerinizi paylaşırsanız sevınırım

Ynt: Nevşehir Bölgesinde Ekin Ekenler Varmı

bizde yagış bekliyoruz kardeş ben nevşehir derinkuyudan sakın ekme bitmeyecek tohumu neden ekeceksin kuru toprakta çillenmez inşallah önümüzdeki ay yagış olur zaman var bekle derim

haklısınız hemşerilerim bende ekim ayının sonuna kadar beklemeyı dusunuyorum işallah yagış olur..
kayseriye hergün yagmur yagıyor burada tık yok :(

geçen sene bizim köyde kasım ayında ekenler oldu daha iyi buğdayları vardı. acele etmeye gerek yok Allah rahmetini verir inşaallah.