Sıfır TD 110D TMR aldım daha gelmedi ama Micheal lastik istiyoruz ama Micheal lastik yok diyorlar alipta Micheal lastik gelen varmi
Tmr nin anlamı bu mu oluyor abiEfsane gibi bir şey heralde .
Aynı kuş serisindeki
L
SL
SlLX
S
gibi birşey
1996 model L 95 üretip satsınlar kesinlikle daha sağlamdır.
Tüm traktörlerde 2021 modeller için ekstra güvenlik önlemleri geldi. Bunlara TMR deniyor. Ekstra aynalar, kuyruk mili güvenliği vs vs. Çok ahım şahım bişey değil.TMR ne ki?
Bizde aldık daha gelmedi.Kaça aldınız acaba sizSıfır TD 110D TMR aldım daha gelmedi ama Micheal lastik istiyoruz ama Micheal lastik yok diyorlar alipta Micheal lastik gelen varmi
Martta bizde aldık daha gelmediTraktörleriniz teslim edildi mi size bilgi verebilir misiniz. Kasım ayında bende pazarlık yapıp almıştım lastikleri starmaxx geldi kabul etmedim. Siz teslim aldıysanız böyle bi durumla karşılaştınız mı
Sizin traktörün lastikleri de starmaxx marka gelebilir. İtiraz edin öyle bir durum daMartta bizde aldık daha gelmedi
Banada şubat ayında starmax lastikler geldi 3 yıl garanti verdiler aldımSizin traktörün lastikleri de starmaxx marka gelebilir. İtiraz edin öyle bir durum da
Peron aynası kuyruk mili devrinin içeri alınması koltuktan kalkınca traktörün stop etmesi akü şarteli kaputun sivri bi anahtar gibi bişeyle açılması gibi bi kaç tane zorunlu özellik geldi newholland bunun yanına bide dijital gösterge koydu yani motor şanzuman diferansiyel herşey aynı ama reklamını iyi yaptığı için bu kadar çok adı geçiyo bide reklamını yaparken tmr özellikleri dediler bunlar zorunluluk demedilerTmr nin anlamı bu mu oluyor abi
Ben itiraz edince 3 yıl garanti olduğunu söylediler ama lastikleri değiştirdikleri zaman yine 3 yıl garanti olacakmış traktördeBanada şubat ayında starmax lastikler geldi 3 yıl garanti verdiler aldım
Traktör modeli ne acaba?Banada şubat ayında starmax lastikler geldi 3 yıl garanti verdiler aldım
Td 100 New Holland TmrTraktör modeli ne acaba?