*-*-NEW HOLLAND 75-56 İLE YENİ ÇIKAN TD75D TURBO İNTERCOOLERLİ-*-*

Evet arkadaşlar dün eskişehir new holland yetkili satıcısına gittim...yeni motor olarak sadece td75d turbo intercooler gördüm...td100d ve td90d cuma günü gelecekmiş...geçen cumartesi ankaray abimin yanına gittim...ankaradan gelirken izmire giden td100d gördüm 103 beygir gücündeymiş...

Ynt: *-*-NEW HOLLAND 75-56 İLE YENİ ÇIKAN TD75D TURBO İNTERCOOLERLİ-*-*

bu td 90d ile td100d türkiyedemi üretilio bizim köye bitane geldi td90d 2gün durdu geri götürdüler :)

Güzel paylaşım. Sitedeki ilk yeni TD serisinin bayide çekilmiş fotoğrafı senden geldi. Tebrikler. Keşke şu TD ' lerin birazda tipini değiştirseler. Yeni çıkardıkları T4 serileri gibi bir tasarım yapsalar fena olmazdı. Ama hâla aynı tiple üretiyorlar. Yurt dışındaki modeller kaç sene önce tiplerini değiştirdiler. TD ' nin üstüne nerdeyse 2. defa tasarımları değişti.

bizim burda bayilerdede yavaş yavaş görülmeye başladı dün hep case jx 100 sanayide filan tur atıyodu...

bu demireller nerde yav Afyonda da var da Demireller
eskişehirdede var iç-*-* ??*-s

danjark10 link=topic=40326.msg354950#msg354950 date=1299601869' Alıntı:
bu td 90d ile td100d türkiyedemi üretilio bizim köye bitane geldi td90d 2gün durdu geri götürdüler :)

neden gitti ki kardeşim bilgin varsa paylasırsan sewinirim... :)

demireller eskişehir de var sahibi muhammer demireller dün gittim..beni çok güzel ağırladılar...fotoları iyi çekte reklamımızı yap dediler...

demıreller hem afyon hemde eskıesehır bayı ...ayrıca afyonda mf bayıılıgı de yapıyorlar ...