Çok teşekkür ediyorum oktay bey. Ellerinize sağlık. Güzel ve faydalı bir çalışma olmuş.
Ben teşekkür ederim zaten bu son konum malzemeler gelsin paylaşacam anlatacam tamamdır benden bu kadar...
Çok teşekkür ediyorum oktay bey. Ellerinize sağlık. Güzel ve faydalı bir çalışma olmuş.
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bu işlem bitti mi? Sonunda kaç çıkış elde edeceksiniz. Başka faydası var mı?
Eyvallah birader... Mecbur seveceğizEllerinize sağlik cok guzel olmus bnm gibi seviyorsunuz boyle isleri sanirim![]()
Oktay Hocam.Daha öncede yazmıştım ben 240 MF ye çift çıkış yaptırmak istiyorum diye. Cumartesi günü Özmen oğlu marka çift çıkış Damper valfi aldım 450 TL ye ve tamirciye taktırdım. Maalesef çalışmadı. Çift çıkışlı gübre serpme makinası nin pompasını açıp kapama yapamadı. Ne yaparsak olmadı. Malzemeyi aldığımız yeri arayıp ürünün arızalı olduğunu söyledik. Bugün parçayı değiştireceğim ve cumartesi günü tekrar taktiracagim. İnşaallah olur yaaa.. sitresteyim... Olmama gibi bir durum olabilir mi? Yada aldığım beyin sağlam olup traktörden kaynaklanan bir durum söz konusu olabilir mi. ? Ne olabilir ki ?
Pompa derken pistonu hareket ettirmedi diyorsunuz galiba... Peki tek borulu bişey takip deneme yapmadınız mı römork vs... Valf üzerindeki tek etki çift etki musluğunu kurcalamadı mı usta?
Demek ki kol bozuk...Evet pompadan kastım piston, yanlış demişim. Musluğu sıktık yok açtık yok pistonu başkasının traktörüne tanıyoruz tıkır tıkır açılıp kapanıyor. Sonra benim traktörü başkasının tek çıkışlı ( pistonlu) Fırfırına taktık tek hortum yani onu açıp kapadı yani ramugu kaldırıp indirme işini yapıyor. Ama iki hortumu takıp çiftli pistonda iş yapmıyor hatta az önce dediklerimi çift çıkışın teki yapıyor öteki tekine tek takınca bile o tek çalışmıyor
Demek ki kol bozuk...
Nasıl boruymuş tıkanmış... Neyse işiniz görülsünde...Maalesef çift çıkış hortumlardan biri tıkalı imiş. Hortumu değiştirdik başka bir esnafın aynı 240 MF sine taktık çalıştı. İnşaallah cumartesi benimkine taktiracagim. Teşekkür ederim âºï¸