NEW HOLLAND - HARMAN STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

NEW HOLLAND - HARMAN STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

06-09/08/2014

Çorlu / Tekirdağ

Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz yaz Çorlu Tarım Fuarı 2014 düzenlenmişti. Fuara iki gün katılmıştım. Birinci günü köyden abiler ile katılmıştım. Diğer günde sitemizden üye arkadaşlarla beraber gezmiştik. Zaten o fotoğrafları daha önce paylaşmıştım. Şimdi ise fuarda sergilenen ürünlerden detaylı fotoğrafları paylaşacağım. Birçok fotoğraf olduğu için anca paylaşma fırsatım oldu. Bu fotoğraflarda da New Holland - Harman Standını göreceksiniz....;)

alipasalierkan..........;)

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

image.aspx

SON

Ynt: NEW HOLLAND - HARMAN STANDI / ÇORLU TARIM FUARI 2014...!!!

Fuarlarda her stand rağbet görüyor fakat dikkat ediyorum en fazla alış-veriş NH standlarında. Diğerlerinde de var ama en çok NH standları oluyor.

Erkan Tc çıplak gibi geldi bana.ya şerit yada yazı istiyor o boşluğa.harman yada türk traktör yazılsa fena olmaz yada alanın soyadı falanda olabilir

Fotoğraflar İçin Teşekkürler Erkan Abi... Katılım Açısından Harman Standı TürkTraktör ' ünkinden Daha Zayıf Kalmış Galiba ?

omerfarukkoc link=topic=79962.msg948078#msg948078 date=1419089032' Alıntı:
Fotoğraflar İçin Teşekkürler Erkan Abi... Katılım Açısından Harman Standı TürkTraktör ' ünkinden Daha Zayıf Kalmış Galiba ?
Harman traktörün isleri genelde öyledir internet sitelerini bile 4 yıldır güncellemediler,hala eski model biçer traktörleri tanıtıyorlar[emoji1]