new holland serbest piyasası!!!

Her ne kadar 1970 model italyan motor bloklarına turbo ya da Ekü takıp canlandırıp, new gibi gözüküp aslında old olan, lakin; tutulan marka ve parça tedarik açısından ülkemizde new holand mantiklidir deyip tr6 gormeye bayiye gittim. ezbere bilsemde güncel aylık fiyatlarını maabbet olsun diye sordugumda tam liste fiyatinin +100.000 üstü söylenildi. yine mi zam gelmiş dedigimde ise: gelmedi abi ama gelicek, fabrika bile zamlara yetisemiyor dendi. durumu turk traktore anlattim; traktor az bulabilen bayilerin fiyatlari kendilerinin belirledigini ifade ettim... serbest piyasadaymiş turk traktor; bayiler kendileri belirliyormus fiyatlari, sitede yazan fiyatlar onlara tavsiye olsun diye oraya öyle konmuş... Güzel ülkem iyice karaborsaya döndü. paramiz ile mal bile alamiyoruz artik. birde satın alsak 3 lira bile düşmedikleri halde birde bedavadan resim cekip sizi sosyal medyada kendilerine reklamda yaparlar ya!

Son düzenleme: