New Holland t4050f ( dönüş açısına bakar mısınız traktörün )

Arkadaşlar fuar da gördüm bu traktörü süper bişi ya bahçe serisi ama böle dönüş görmedim ben teker baksanıza ağırlıkların oraya değecek neredeyse hayran kaldım :)

Ynt: New Holland t4050f (dönüş açısına hastayım bu traktörün)

Ali o motorun tekeri agırlıga degmez çunkı o motorun o kısım kopmle dönuyor yanı bizim burlarda şeftali işi yapıorlar onlar iş yaparken geldikleri sıranın yanına geri gidebiliyorlar ;) unlar bide çok dar motor arkasına bi bakıyon oyuncan gibi kutu gibi görunuyor :D
tşkler..

Ynt: New Holland t4050f ( dönüş açısına bakar mısınız traktörün )

yok bee ali okadarda çok değil normal gibi gözüküyo aslında çifçeker traktörleri mercedes taksi ön süspansiyonu gibi yapsalar tekerler ne tarafa dönüyosa o tarafa yatıyo süper olur

nh link=topic=35359.msg300653#msg300653 date=1286818542' Alıntı:
Ali o motorun tekeri agırlıga degmez çunkı o motorun o kısım kopmle dönuyor yanı bizim burlarda şeftali işi yapıorlar onlar iş yaparken geldikleri sıranın yanına geri gidebiliyorlar ;) unlar bide çok dar motor arkasına bi bakıyon oyuncan gibi kutu gibi görunuyor :D
tşkler..

değmez zaten semih ama manevra güzel ben onu kastetmeye çalıştım...küçücük bide bahçe işi olsa hiç düşünmem mh derim ;) ;)

alim1903 link=topic=35359.msg300654#msg300654 date=1286818698' Alıntı:
yok bee ali okadarda çok değil normal gibi gözüküyo aslında çifçeker traktörleri mercedes taksi ön süspansiyonu gibi yapsalar tekerler ne tarafa dönüyosa o tarafa yatıyo süper olur

neresi normal adaş sen mf ve nh ile onun döndüğü yerden dönebilcen mi bence süper...tabi öle yapsınlar nascar rallisine yarışa gidelim artık :D

hayalimdeki traktör buydu ama muadillerinin neredeyse 2 katı süper bişey bu traktör