new holland t480 yeni traktör test sürüşü

Ynt: new holland t480 yeni traktör test sürüşü

şimdi açıldı akgün kusura bakma ama pulluğu neden zor çekti baya zorlandı 3 10 lu pulluk galiba

pulluk ayarlı deil. . . sürülen yerde çayır gibi. . . öne çok batıyo arka batmıyo kalıyo öyle. . . yoksa hafife alıncak bi traktör değil. . . ama sesi çok sesiz gayet güzel makına. . .

nie öle arkadaşlar ya pullktada ayar yok galiba nasıl bişe bu böle hiç çekmio mu ama sesi güzel motorun...

ikiparmak derinlikte iyide üçparmakta gitmiyor :) heygidi patinajcı masseyferguson ahın tuttu senin biliyorumm :D

ADAMLAR ORTAKOLU YANLIŞ YERE TAKTI HASSASİYET YAYI ÇALIŞMIYOR VEYA KİLİTLİ MÜMKÜN DEĞİL ÇEKTİREMEZLER

ayar sorunu var kollar yoklamıyo bile kullanma klavuzunu okumadan sürmüşler tarlaya :D tarlada biraz ağır ve sert pulluk hemen çamur tutuyo zaten ee bu şartlarda pati kaçınılmaz son :D

ben tek traktörle işini gören biri olarak.bu traktörü alacak olsam bu videoyu seyrettikten sonra kesin vazgeçerim.almadığım içinde adak dağıtırım.ANCAK; getir götür işleri için harika bir traktördür orası başka.Büyük traktörü olana ilaç gibi traktör. eğriye eğri doğruya doğru kusura bakmayın ben böyleyim.

valla bu traktörün yaptığı işi ben 135 likle rahat yapıyodum.ama motor yeni olduğundan açılmamışta olabilir.