NEW HOLLAND T6 YENİ TASARIM TANITIMI [2015]...!!!

DAHA FAZLA ÖZELLİK. Daha fazla TARIM.
TÜM-YENİ T6 TANITIMI

2015-newT6-coming-soon-landing-NAR.jpg

Başarının hiçbir kısayolları vardır. Biz fazla 20 yeni, yenilikçi özellikleri ile T6 mühendislik yüzden. Rakipsiz performans için en iyi sınıfının gücü ile maksimum verimlilik ve eşsiz verimlilik için yüksek görünürlük Horizon ™ Cab Comfort Ride ™ Kabin Süspansiyon, T6 öne ve daha iyi performans için inşa edilmiştir. New Holland Çünkü onların, biz alanda uzun, zor bir gün gibi hissetmek zorunda değildir inanıyoruz.

KAYNAK:http://agriculture.newholland.com/us/en/About-New-Holland/newT6/Pages/newT6-coming-soon.aspx

New T6 - New Holland

Ynt: NEW HOLLAND T6 YENİ TASARIM TANITIMI [2015]...!!!

Bir ara Hannover de fuarda tanıtım amacıyla çıkmıştı galiba. Üreteceklerini bilmiyordum paylaşım için teşekkürler .

POYRAZLI TALHA link=topic=80727.msg958105#msg958105 date=1421342891' Alıntı:
Bir ara Hannover de fuarda tanıtım amacıyla çıkmıştı galiba. Üreteceklerini bilmiyordum paylaşım için teşekkürler .
Yakında Bekleniyor Talha...

İnşallah üretilirde şu eski T6. ların fiyatı biraz düşer heralde :)

ORION link=topic=80727.msg958156#msg958156 date=1421348978' Alıntı:
İnşallah üretilirde şu eski T6. ların fiyatı biraz düşer heralde :)
İnşaallah da Yenileri Çıksa da Eskilerinin Fiyatlarının Düşeceğini Zannetmiyorum...Ucuz ne kaldı ki

T6.175 4 silintirmi acaba 4 silindir ise çok çılgın şeyler olacak :D

Yapmışlar kaportayı süper olmuş :) ama hala göstergeler 10 yıllık gösterge :)) zamanında çok ürettiler demekki

yapmak isteyince her türlü yapıyor gecen bide tr6 tanıtıldı bunu ona benzetmişler yada onu buna benzetmişler türk malı iyi olmuş