new holland td65d debriyaj baskısı yardım.!!!

arkadaşlar selam aleküm 2006 td65d dt 2330 saatte debriyaj baskı ve balata gtti şuan servıste traktor yoğun bakımda masraf olarak parçalar 700 tl çivarı yakın zamanda deiştiren arkadaşlar açil yardm beklyorum masraf olarak ne kadar tutar teşekürler..

Ynt: new holland td65d debriyaj baskısı yardım.!!!

300 de işçilik koydunmu 1000 tl ye senin motor ayaklanır tahminen.Ben geçen yaz 2012 td 65 e debriyaj baskı ayaklarından tamir yaptırıştım.Garantiden yapılmasa 400 tl işçilik dahil masraf çıkmıştı.

traktörün garantisi bitmiş servise gitme mecburiyeti yok dışarıdan da fiyat alın bence yedek parça ve işçilik olarak

Yarım debriyajla çalışmak, yada ayağını debriajın üzerinde tutma alışkanlıkları etken olur. Eğer çok zorlu iş yapılmıyor ise. Maliyet konusunda fikrim yok.

baskı balata orjinal parçaysa fiyatı doğru 600-700 civarı .işcilikte bizim burda 200tl .

debriyaj pedalında bir miktar boşluk olması gerekiyor 1 cm kadar ,olmazsa debriyaj erken bitiyor tecrübeyle sabittir