New Holland tr5 90-100-110 ne gibi sorun ile karşılaştınız ?

Herkese merhabalar
Şimdiye kadar New Holland tr5 90-100 veya 110 bg traktörlerin herhangi birinde sorun yaşayan arkadaş var mı?
Var ise bilgi-fikir amaçlı bizimle paylaşabilir mi

Resimler ve ekler

• tr5 110.jpg
    tr5 110.jpg
    461.6 KB · Görüntüleme: 38
Tek sorunumuz traktörün çok talep görmesinden dolayı sipariş yetiştirememeleridir.sipariş verdiğimiz 3 ay oldu halen daha ortada traktör yok.
Bizim köyde 4 aydır bekliyen var 7556 serisi pazarlıkta kasım 15 en geç demişlerdi 1adet TD75 1 adette TD100 bekliyen arkadaşim var şimdi hem faiz yükseldı hemde fiyatlar ciddi şekilde arttı bekleyip görecez fqbrikası bize 60 km uzaklıkta birde
Gecen facede adam 4 aydır bekliyorum fabrika evimin karşısında hergün 100lerce traktor uretiliyor nerde benim traktor diye isyan ediyordu

Doğru New Holland ın face deki sayfasında yazıyodu 5 ay 6ay 7aydır bekleyenler varmış.bayii satarken en geç aralık ayında demişti.şimdi gittiğimde şubat veya mart diyor.nasıl iştir anlamadım. yeni alanlar kasım aralıktan önce alamaz diyor bayiiler.

TD90 dan tr5.90 a geçiş yapmış birisi olarak çekiş yönünden TD90ın daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Henüz pullukla deneme fırsatım olmadı ama yolda rampada TD90ın çok gerisinde.