Traktörün yıllar önceki TS110A, T6020 gibi ataları ile bugünkü TR6 serileri arasında ciddi sayılabilir farkları olmadığı için bahsedilecek şeyler de aynı.
4500 cc Ford menşei motoru 112 beygir güç üretiyor, +10 beygir gücü ise güç artırıcı sayesinde gerektiği durumlarda sağlayıp 112 beygir gücüne çıkıyor. Güç artışı hangi durumlarda oluyor bilmiyorum, kuyruk mili açık olduğunu halde mi yada başka bir şey mi tam bilmiyorum.
16 ile 16 geri yarı otomatik şanzıman var, vites geçişleri düğmeli olarak yapılıyor.
Sağ kolsoldaki vites kademe kolunda 3 konum var. Kolun solunda vitesi arttırıp azaltma düğmeleri var.
Kol 3 durumda kullanılıyor. Ortada her zaman boşta, koltuğa doğru çekince A ve B kademesinde tarla vitesleri, kullanılıyor, A ve B kademesi ara geçiş için kolun arkasındaki butona basarak geciliyor. Yine kol ortada boşta iken sağ kapıya doğru itilince C ve D kademesi yani yok vitesleri seçiliyor. C ve D kademesi ara geçiş için kolun arkasındaki butona basarak geciliyor.
Kolun arkasındaki butonun aynı sağ taraftaki konsolda bulunan vites gösterge panelinin hemen altında da bulunuyor, yine biraz aşağıda vites arttırıp azaltma düğmeleri de vardır.
Arka hidrolik kolların kapasitesi çok güzel 6 tona yakın. Çok kalın destek pistonları var. Yine 4 çift 8 takım hidrolik güç çıkışı var. Hidrolik güç çıkışından sızan yağın biriktiği kap olması güzel olmuş.
Böyle bir traktörde orjinalinde hidrolik orta kol olmaması hayal kırıklığı olmuş. Normal çevirmeli kol ile geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sonradan alınıp takılabilir.
Ön ağırlık dizaynı çok güzel, hem adet olarak, hem boyutları olarak çok güzel olmuş.
Kabin içi çok güzel ve sade tasarlanmış. Gösterge paneli çok basit ve rahat olunabilir, kumanda kolları çok rahat idare edilebilir yerlerde. Sürücü ve ikinci operatör koltuğu da çok geniş ve rahat. Lift kontrol üniteleri çok güzel olmuş. Şatıl tasarımını beğendim.