Merhaba sorularım var bir takım tecrübeli arkadaşlar bilen arkadaşlar yorum yapsın
New holland hakkında hiç bir bilgim yok arkadaşlar sadece şu 3-5 gündür araştırıyorum ve İlk olarak sorum şu aslında
** Orjinal Kabinin faydaları neler Kalorifer kara kışta ne kadar sürede ısıtıyor Ses yalıtımı nasıl içine ? Klimalıları Yok maliyeti ne kadar olur? Bunu Söyleyin Şimdide sorularım var ama bundan önce beklentilerim de şunlar.
*Ben Büyükbaş Hayvancılık yapıcaz Temeli attık.5-10 Hayvan ile başlıyacaz tabiki hergün olmasada 2-3 Günde bir gün aşırı Traktör tesfiyesi ile çekicez bu standart yani
* Yazın hasat zamanı Bağ üzümleri bi 1 ay Sürer Sabahtan öğleye kadar o işlerde kullancaz bazı günlerde pulluk gazayağı az bir bağ için kullanıcaz
* Beni üzmesin Mf 135 lik i satıcaz ve ben o traktörü aldıgımda İlk beklentim tabikide Konfor geliyor vites geçişleri yük performansı rahat çalışma mf135 boyun fıtıgı olcam nerdeyse yaw
20 bin e Araba alıcaktım 10-15 bin e de MF 240 82 Modellerden alıcaktım ama karar verdim araba Cepten yiyecek Bende bir toros şuan aldk var duruyor
iş için oda ama genede her araba işini görür kapalı çünkü Dedimki ona para vercem para yiyecek traktör olsa 0 bir para getircek yardımı çok olucak daha rahat çalışacak çiftçiyi daha iyi mutlu edicek dedim karar verdim traktör almaya
arabayıda 1-2 sene ertelensin ö.d
Beklentilerim böyle işte. şimdide sorularım
1- TT50 SERİSİ 2WD Orjinal kab. 47 Bin tl Vererek sizce değermi o paraya verdiğim paranın hakkını verirmi?
2- TT50 2WD-TT50 4WD Nedir Çift ve 4 çekermi? Demek oluyor.
3- TT55 İLE ARASINDAKİ FARK NE ARAD 20 BİN FARK VAR? NELER BUNLAR
4-mf 240 mf135e Göre yakıt tüketimi nasıl
5-Kabin içine soğuk alıyormu Sizce kabinli almak mantıklımı?
6-Rampa performasnları fren performansları nasıl ?
7-Kabin içi müzik dinlerken traktör sesi beni üzermi?
8- Kabin camlarına film yaptırmak 1-2 numara iyi olurmu
9-Klima taktıran varmı? Kabine yaz ayı için
Bu kadar sorularımm Lütfen kabin sorularını cevaplarsanız sevinirim lütfen
New holland hakkında hiç bir bilgim yok arkadaşlar sadece şu 3-5 gündür araştırıyorum ve İlk olarak sorum şu aslında
** Orjinal Kabinin faydaları neler Kalorifer kara kışta ne kadar sürede ısıtıyor Ses yalıtımı nasıl içine ? Klimalıları Yok maliyeti ne kadar olur? Bunu Söyleyin Şimdide sorularım var ama bundan önce beklentilerim de şunlar.
*Ben Büyükbaş Hayvancılık yapıcaz Temeli attık.5-10 Hayvan ile başlıyacaz tabiki hergün olmasada 2-3 Günde bir gün aşırı Traktör tesfiyesi ile çekicez bu standart yani
* Yazın hasat zamanı Bağ üzümleri bi 1 ay Sürer Sabahtan öğleye kadar o işlerde kullancaz bazı günlerde pulluk gazayağı az bir bağ için kullanıcaz
* Beni üzmesin Mf 135 lik i satıcaz ve ben o traktörü aldıgımda İlk beklentim tabikide Konfor geliyor vites geçişleri yük performansı rahat çalışma mf135 boyun fıtıgı olcam nerdeyse yaw
20 bin e Araba alıcaktım 10-15 bin e de MF 240 82 Modellerden alıcaktım ama karar verdim araba Cepten yiyecek Bende bir toros şuan aldk var duruyor
Beklentilerim böyle işte. şimdide sorularım
1- TT50 SERİSİ 2WD Orjinal kab. 47 Bin tl Vererek sizce değermi o paraya verdiğim paranın hakkını verirmi?
2- TT50 2WD-TT50 4WD Nedir Çift ve 4 çekermi? Demek oluyor.
3- TT55 İLE ARASINDAKİ FARK NE ARAD 20 BİN FARK VAR? NELER BUNLAR
4-mf 240 mf135e Göre yakıt tüketimi nasıl
5-Kabin içine soğuk alıyormu Sizce kabinli almak mantıklımı?
6-Rampa performasnları fren performansları nasıl ?
7-Kabin içi müzik dinlerken traktör sesi beni üzermi?
8- Kabin camlarına film yaptırmak 1-2 numara iyi olurmu
9-Klima taktıran varmı? Kabine yaz ayı için
Bu kadar sorularımm Lütfen kabin sorularını cevaplarsanız sevinirim lütfen