NEW HOLLAND TT55B Mİ? TT65B Mİ HANGİSİ

MRB ARKADAŞLAR YENİ MODEL TT55B Mİ TT65B TURBO KARARSIZ KALDIM 6 BİN TL FARK VAR YAKIT OLARAK ÇOK FARK VARMI ARALARINDA BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM TEK ÇEKER DÜŞÜNÜYORUM

Ynt: ACİL YARDIM NEW HOLLAND TT55B Mİ? TT65B Mİ HANGİSİ

bizim bayi olarak bölgemizde yaptığımız tarla günleri ve testlerde tt 65b tt 55b den az yakmıştır. sana tt65b öneririm. takıt ve perfomans olarak daha üstündür.

antalyalısın sanırım. arkadaşın dediği gibi tt65 biraz daha az yakıo. ama tt55 işini görür diye düşünüyorum. bizde tt55 var.

tt nin şanzumanı 55 56 şanzumanı td nin şanzumanı 60 66 şanzumanı fakar newholland alacaksan 60 66 dan başka alma yenilerin torku duşuk mazota yukleniyo ha bire söleyim yani kullandım çünkü tt 65 60 60 kadar çekmez aralarında 5 beygir oldugu halde

tt55 war bendede mazot yakısı güzel ama güzel çekişi war. . . özellikle manewrası çok güzel. . . 8 numara 4 lü kullanıyorumm .. .

Konu Başlıgındaki Acil Yardımını KAldırırsanız Sevinirim.. Acil içerikli konu açmak yasak..

eğer bahçeiçian alacaksan tt65b derim hem turbo az yakar bence. eğer tarlada veya ağır işlerde çalışacaksan td65d uygundur.

4x2 değilde 4x4 tt55 ile tt65 in fiyatları hemen hemen aynı.bahce için hangisi tercih edilmeli?konu açılmışken sorayım dedim.
hangisi daha çekişlidir ve daha az yakar hem ilaçlamada hem diğer işlerde?

yenilerde komşum aldı nh tt65b çok güzel bi traktör çift sürerkende gördüm 3lü 12 no pulluğu güzel çekiyo turbolu 380 70 28 lastik var çekişine göre yakıtı az....