NEW HOLLAND'cılar buraya

Ynt: NEW HOLLAND'cılar buraya

nh_fıat link=topic=52748.msg546295#msg546295 date=1330090281' Alıntı:
bırak gittlen. az az çekyom çıkmıyo az daha çekyom tepeye çıkıyo kız-*sw yapcakları hidroliğe s..

:D :D

AYHAN YARAR link=topic=52748.msg546303#msg546303 date=1330090848' Alıntı:
benim6066 da çok patinaj ediyo 4lü 12 takıyorum
o kadar olsun abi turbo attırmamışsan ağır gelir o pulluk ona.
turboyla beraber 4 lü 11 noda iyiydi bizim ki

nh_fıat link=topic=52748.msg546295#msg546295 date=1330090281' Alıntı:
bırak gittlen. az az çekyom çıkmıyo az daha çekyom tepeye çıkıyo kız-*sw yapcakları hidroliğe s..
kesinlikle öyle bişey olmaz içerideki kol toprak üzeri dışarıdaki kol toprak altı işleme koludur..Burdaki mana atıyorum kazayağını takmak için içerideki kolu kullanacaksın o kol kararlı ve milimetrik hareket eder.Sanırım sen dıştaki kolu kullanarak takmaya çalışmışsın o kol tarla sürmede filan hassasiyeti sağlayan koldur.. Aynı sorunu bende newhollandda yaşıyorum kolu hafif oynatınca cazzz az bişey kalkıyo biraz indiriyorum eski haline iniyo istediğim aralığı tıtdıramıyorum yani bana kademeli gibi geldi. ama massey öyle değildir o içerideki kolla milimetrik bi biçimde ayarlayabilirsinn.

anayurtlu 3105d link=topic=52748.msg546318#msg546318 date=1330091959' Alıntı:
kesinlikle öyle bişey olmaz içerideki kol toprak üzeri dışarıdaki kol toprak altı işleme koludur..Burdaki mana atıyorum kazayağını takmak için içerideki kolu kullanacaksın o kol kararlı ve milimetrik hareket eder.Sanırım sen dıştaki kolu kullanarak takmaya çalışmışsın o kol tarla sürmede filan hassasiyeti sağlayan koldur.. Aynı sorunu bende newhollandda yaşıyorum kolu hafif oynatınca cazzz az bişey kalkıyo biraz indiriyorum eski haline iniyo istediğim aralığı tıtdıramıyorum yani bana kademeli gibi geldi. ama massey öyle değildir o içerideki kolla milimetrik bi biçimde ayarlayabilirsinn.
Bilene sivri sinek saz,bilmeyene davul zurna az... Volkan kötülemek isteyen fendtide kötüler onuda bunuda.

peki erkuntun hidroliği mf ye mi benziyor fiata mı

hm olablr. hatırlamıyorm şimdi hangisini kullandımı en son kurban bayramında kullanmıştım. pazar günü 240s ye cold start yapablrm o sıra hangisini kullandıma bakarm ok-*-s ama genede seninde yanlış bişeyler kullandığn vardır. foatta öle bi sorun yok. tmamen elinin ayarına göre kalkıyo :)
ByFreST0N link=topic=52748.msg546323#msg546323 date=1330092168' Alıntı:
Bilene sivri sinek saz,bilmeyene davul zurna az... Volkan kötülemek isteyen fendtide kötüler onuda bunuda.
bu laf bana gariba ?? kötüledmmi söle ? ben kendi görüşümü açıkladım. sen üstüne alınıyorsan o senin sorunundur. 240syi kötüleyende yok merak etme. sadece hidrolik yönünden çok sıkıntı çekiyordum. vede vites.. ama hepsi aynı die bişey yok..!
Acı Söz İnsanı Dininden, Tatlı Söz Yılanı Deliğinden Çıkartır..

phantomerkunt link=topic=52748.msg546324#msg546324 date=1330092267' Alıntı:
peki erkuntun hidroliği mf ye mi benziyor fiata mı
erkunt mf ye çok benziyor sadece içeriden kolların yeri farklı hassas kol iç tarafta dıştaki toprak üstü.. ama şuda var erkuntunki masseyden daha sağlamm.

Valtracı değilim ama avrupa montajlı kabinli a85 lerin hidrolik sistemi çok muazzam hiçbir traktörde öyle süper bir hidrolik sistemi görmedim :)

nh_fıat link=topic=52748.msg546326#msg546326 date=1330092655' Alıntı:
hm olablr. hatırlamıyorm şimdi hangisini kullandımı en son kurban bayramında kullanmıştım. pazar günü 240s ye cold start yapablrm o sıra hangisini kullandıma bakarm ok-*-s ama genede seninde yanlış bişeyler kullandığn vardır. foatta öle bi sorun yok. tmamen elinin ayarına göre kalkıyo :) bu laf bana gariba ?? kötüledmmi söle ? ben kendi görüşümü açıkladım. sen üstüne alınıyorsan o senin sorunundur. 240syi kötüleyende yok merak etme. sadece hidrolik yönünden çok sıkıntı çekiyordum. vede vites.. ama hepsi aynı die bişey yok..!
Acı Söz İnsanı Dininden, Tatlı Söz Yılanı Deliğinden Çıkartır..
Alındın heralde üstüne sana söylemedim o lafı koçum alışmadan etmeden bir kaç kez binerek sürerek traktör öğrenilmez devamlı kullanmak lazım öğrenmek için ben td65i bilmiyorum çokda kullanmadım lafta etmiyorum örnek.

ByFreST0N link=topic=52748.msg546334#msg546334 date=1330093159' Alıntı:
Alındın heralde üstüne sana söylemedim o lafı koçum alışmadan etmeden bir kaç kez binerek sürerek traktör öğrenilmez devamlı kullanmak lazım öğrenmek için ben td65i bilmiyorum çokda kullanmadım lafta etmiyorum örnek.
hayır bir kaç defa deil devamlı kullandım her işdede kullandım eniştem her zmn gelemiyordu yazın bazen ben yapıyordum işlerini ve her türlü işede gittim geldm 2 senedir kullanıyorz öle. ama ykıt olarak bomboş depo göstergesinde 1 2 km tarlaya gidiğ aydın kesip geldiğimi bilirm tekleme flnda yapmadan geldi. çok güzl yakıtı var ben neyin ne oldunu biliyorm. konunun içeriği deişti. kapatalım konuyu.

nh_fıat link=topic=52748.msg546337#msg546337 date=1330093337' Alıntı:
hayır bir kaç defa deil devamlı kullandım her işdede kullandım eniştem her zmn gelemiyordu yazın bazen ben yapıyordum işlerini ve her türlü işede gittim geldm 2 senedir kullanıyorz öle. ama ykıt olarak bomboş depo göstergesinde 1 2 km tarlaya gidiğ aydın kesip geldiğimi bilirm tekleme flnda yapmadan geldi. çok güzl yakıtı var ben neyin ne oldunu biliyorm. konunun içeriği deişti. kapatalım konuyu.
Yanlış anlama o lafı ben sana demedim yakıtından şüphen olmasın vites ve hidroliğin hassasiyeti var kullandıkça alışırsın ben gözüm kapalı takıyorum viteslere kolay geliyor alıştıkça herkes kötüler herkes yarıştırır 240s ' i ama neden onu düşündünüzmü alk-*s

nh_fıat link=topic=52748.msg546280#msg546280 date=1330088629' Alıntı:
levye elimzde kaldı bü gün vidaları çıkmış altından.
debrajı takılı kalıyodu bazen. servis ayarladı
bi gün romak çıkarırken damper kblosunu takılı unutmuşum romağı 2 metre fln sürükleyerek göttüm. arkadaki girşlerden biri deişti ve bağlı duran yamulduydu o deişti. 50tl
arka camın vidasını sıkarken patladı
arka camın yanındaki cam dala takılıp patladı
filtre şişmiş mozot sulumuştu o deişti
başka bişe olmadı
traktör 2010 TD65S
nazar değmiş senin motora kardeşim :D :D paylaşım için tşkrler :D

atom karınca link=topic=52748.msg546480#msg546480 date=1330103921' Alıntı:
nazar değmiş senin motora kardeşim :D :D paylaşım için tşkrler :D
sanırım öle :D neresini tutsam kopuyo :D
levyeyi ben dağıttım ama hacı kullanırken elinde kaldı zuha-*-s zuha-*-s birde mozot filtresi bende deildi diğerlerinin hepsi benm elimde oldu zuha-*-s hacı bi gün si.. çekecek *098*-

bendede td65 d dt var 2010 model 265 ile aynı işi yapıyoor masseyde hiç arıza yok newlolland bozulmadık yer kalmadı
1)arka liftlerin yağını ön motorun altına doldurdu 2 kez yağ pompası deişti
2) arka kollar kırıldı
3) 2 kez lifotomatıkten parça deyişdi
4)ileri gerinin dişlisi bozulmuş onlar deişti
5)hoporlor deişti
6)debrej balatası
7) mazot pompası
8)klima hortumu patladı
9)hassasiyet mili kırıldı su kolların alttan bağlandığı mil ordan yağlar boşaldı
10)debrej teli koptu

bukadar arıza yaptı 2 yılda 1250 saat te

turk50 link=topic=52748.msg546491#msg546491 date=1330104961' Alıntı:
bendede td65 d dt var 2010 model 265 ile aynı işi yapıyoor masseyde hiç arıza yok newlolland bozulmadık yer kalmadı
1)arka liftlerin yağını ön motorun altına doldurdu 2 kez yağ pompası deişti
2) arka kollar kırıldı
3) 2 kez lifotomatıkten parça deyişdi
4)ileri gerinin dişlisi bozulmuş onlar deişti
5)hoporlor deişti
6)debrej balatası
7) mazot pompası
8)klima hortumu patladı
9)hassasiyet mili kırıldı su kolların alttan bağlandığı mil ordan yağlar boşaldı
10)debrej teli koptu

bukadar arıza yaptı 2 yılda 1250 saat te
: ' (

Arkadaşlar benm de bi sorum olucak tarla sürerken özellikle 56 seisi için yazıyorum orta kol bağlama deliği üç tane ya üsteki hafif işler bi altı orta işler en alt ağır işler tarla sürerken bunu hangi deliğe bağlamalıyız