new holland'ın yandan yemişi

Ynt: new holland'ın yandan yemişi

dengesiz link=topic=58629.msg630609#msg630609 date=1347633391' Alıntı:
traktör ters döndükten sonra sağdaki adama dikkatli bakın, traktörü arka tekerden çekerek kendine doğru yatırıyor, o nasıl bir insan gücüymüş! :))

harbiden haa ama son anda kurtuluyor traktörün üstündeki... ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

noo-*-s ya nasıl hafif tarktörse o kadar önü kalkıyo :D

Hinduların eline geçmiş elektrik verip konuşturmadan bırakmazlar zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şu devrilen traktörün konusunda ben demiştim birisi benle dalga geçmişti kırmızı olanda erkunta benziyo zaten diye bils-*-

55-46 link=topic=58629.msg631138#msg631138 date=1347748425' Alıntı:
şu devrilen traktörün konusunda ben demiştim birisi benle dalga geçmişti kırmızı olanda erkunta benziyo zaten diye bils-*-

aga erkuntu bu işe bulaştırma gözünü seveyim zaten bu forumda sığınmacı gibi duruyoz erkunt kullanıyoz diye ne olur video hakkında yorum yap şimdi konuyu saptıracan bir anlamı kalmayacak