Newholland kıyaslama

Arkadaşlar TT65 - 6556 - td65s bunlar arasındaki fark nedir Yakıt çekiş ve pratiklik olarak hangisi daha iyi Hangisi daha kullanışlıdır hangisini bütün işlerde kosturabilirim Verceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 ude 3 piston her ise gelmeyebilir teknik ozellik farklarini bilmiyorum ama tt65 daha piratik olabilir guc kilo dengesi acisindan.
Her ise gelebilmesi icin 4 piston olan traktor modellerine yonelin

Yapacagin ise gore degisir tt65 2 yil kullandim ufak islerde oldukca rahat ve basarili yakit olarakta ekonomik tt65 td65 e gore daha seri ve kivrak agir ise gitmez tt serisi daha cok kucuk is ama sadece tt65lerde sadece geri vitese takmakta sikinti oluyor

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

PULLUĞUN DALMA YAPMAMASI İÇİN HİDROLİK POMPASI FAZLA BATTIĞINDA KALDIRIR AZ BATTIĞINDA BATIRMAYA ÇALIŞIR TRAKTÖRÜN BUNU ANLAMASI İÇİN TOPRAĞIN ONA SEVİYE BİLDİRMESİ GEREKİR BU SEVİYEYİ AYARLAMAK İÇİN HASSASİYET VARDIR TRAKTÖRDE ŞÖYLE ÖRNEK VERELİM HİDROLİK AYAR KOLU İÇERDE ELİNİN ALTINDAKİ DALMA KOLUNU SONUNA KADAR İNDİRİRSEN HASSASİYETİ KAPATMIŞ OLURSUN O YUZDEN İÇTEKİ KOLA BİR PARMAK BOĞUMA KADAR HEP YUKARDA TUTARSIN O SİSTEM ÇALIŞSIN DİYE BURAYA RESİM YÜKLEMEYİ DAHA ÖĞRENEMEDİM ÖĞRENEYİM RESMİNİ ATARIM :))))))