Newholland TD90D Ve TT55 Trakkulup Stickerim

Newholland TD90D Ve TT55 Trakkulup Stickerim

oyhw.jpg

oml8.jpg

ke7c.jpg

8ygc.jpg

5bbi.jpg

7l65.jpg

09xy.jpg

4kvm.jpg

ne9q.jpg

relc.jpg

lwe5.jpg

vubs.jpg

Ynt: Newholland TD90D Ve TT55 Trakkuluo Stickerim

abi bence çok güzel yere yapıştırmışsın bende oraya yapıştırmayı düşünüyorum

Sağolun arkadaşlar Mustafa hoca sağ olsun ,sitckerler için ona çok teşekkürler.

Güzel olmuş hacım daha o kadar kişi aldı yapıştıran yok bir kaç kişi harici sop-*-sa

Ynt: Newholland TD90D Ve TT55 Trakkulup Stickerim

Abi konuyu hortlatmak gibi olmasın ama TT55 in önündeki ağırlıklar dikkatimi çekti... Benimkinde 4 tane seninkinde 6 tane.. Sana orjinal mi geldi öle yoksa sonra dan mı taktırdın... Sonradan takılma ise tanesi kaça geldi bilgilendirirsen sevinirim..

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
fahriadak link=topic=70722.msg814470#msg814470 date=1387733583' Alıntı:
Abi konuyu hortlatmak gibi olmasın ama TT55 in önündeki ağırlıklar dikkatimi çekti... Benimkinde 4 tane seninkinde 6 tane.. Sana orjinal mi geldi öle yoksa sonra dan mı taktırdın... Sonradan takılma ise tanesi kaça geldi bilgilendirirsen sevinirim..
Yok sonradan taktırdım fiyatınıda unuttum

hayırlı olsun abi yeni motorun td 65 i naptın sana ulaşıp ziyaret etcez ama bi türlü sana ulaşamadık bizde newhollancıyız yeşilovada oturuyoz geçlik seni takip ediyor bi ara görüşelim

çok güzel olmuş ve yakışmış ayrıca. bende de 2 sticker var hala karar veremedim nereye yapıştırsam diye.