PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Newholland TR 6 mi Deutz 5120C mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1237979" data-attributes="member: 57302"><p>Dyna şanzımanı bende çok beğeniyorum. Açıkçası dyna dan memnun olmayan birini ilk defa duydum.</p><p></p><p>İki traktör arasında nekadar sevmesem de nh derim. Nh bu ülkede peynir ekmek gibi gittiği sürece 1 adım önde olacak. Bu mal illaki birgün satılacak. Tut ki deutz aldın ve bir şekilde memnun kalmadın, satayım desen büyük zarar edersin. NH de bu zarar minimum olur. Ben alacak olsam tr5 ile deutz 5120C arasında çok zorlanırım. Muhtemelen de deutz alırdım çünkü o ürünü ortalama 15 yıl kullanırım. </p><p>El debriyaji, 3 kademe powershift, powershuttle, devir sabitleme gibi özellikler günümüz şartları için önemli ve gerekli donanımlar, traktörde bunu karşılıyor. </p><p></p><p>Bugün sahibinden de satılık 2. El c serisi gördüm diye anımsıyorum, yerinizde olsam arar 2 traktör arasından kaldığımı belirtip bir memnuniyetsizlik olup olmadığını mutlaka sorardım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1237979, member: 57302"] Dyna şanzımanı bende çok beğeniyorum. Açıkçası dyna dan memnun olmayan birini ilk defa duydum. İki traktör arasında nekadar sevmesem de nh derim. Nh bu ülkede peynir ekmek gibi gittiği sürece 1 adım önde olacak. Bu mal illaki birgün satılacak. Tut ki deutz aldın ve bir şekilde memnun kalmadın, satayım desen büyük zarar edersin. NH de bu zarar minimum olur. Ben alacak olsam tr5 ile deutz 5120C arasında çok zorlanırım. Muhtemelen de deutz alırdım çünkü o ürünü ortalama 15 yıl kullanırım. El debriyaji, 3 kademe powershift, powershuttle, devir sabitleme gibi özellikler günümüz şartları için önemli ve gerekli donanımlar, traktörde bunu karşılıyor. Bugün sahibinden de satılık 2. El c serisi gördüm diye anımsıyorum, yerinizde olsam arar 2 traktör arasından kaldığımı belirtip bir memnuniyetsizlik olup olmadığını mutlaka sorardım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Newholland TR 6 mi Deutz 5120C mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt