newhollandın utandırdığı an

Ynt: newhollandın utandırdığı an

asıl burada new holland ı takdir etmek lazım. kioti 4 çeker olduğu halde zar zor çekebilmiş. internete bi göz atın bakalım tt55 çiftçeker kimleri süreklemiş ;)

Hukukcu_Efe link=topic=54554.msg577632#msg577632 date=1334067069' Alıntı:
asıl burada new holland ı takdir etmek lazım. kioti 4 çeker olduğu halde zar zor çekebilmiş. internete bi göz atın bakalım tt55 çiftçeker kimleri süreklemiş ;)
aynen abi
tt55 tek çeker kioti çift çeker
tt kabinsiz kioti kabinli

ilk çekişmede nh de td85d yazıyordu brandasında. kioti kaçlık tam olarak? diğer çekişmede tt55 gene iyi dayanmış kabinli çiftçekere karşı.

kardeşim işte ben buna çok kızıyorum. madem çekişme yapacaksınız şartları eşitleyin. beygir gücü-kabin vs. ikinici çekişmede zaten kioti kabinden net 400-500kg kazanıyor. bu da çekişmede büyük bir üstünlük sağlar. şartlar eşit değil sonra şu çekti bu çekildi deniliyor. bu sadece new holland için değil, bütün markalar için geçerli...

bir nh sahibi olarak çok utandım .. insan içine cıkamam artık vah vah mı diyecektik çekmeseydi bo$ i$ler bunlar :)..

Hukukcu_Efe link=topic=54554.msg577632#msg577632 date=1334067069' Alıntı:
:)
aynen

Dostum Sen Nie Bu Kadar Nh Yi Kioti İle Yirgelemeye Çalışıyosun Anlamış Değilim, Bi De Eşit OlMAyan Şartlarla :)

her şeye bi bahaneniz var. yok kabin farkı var yok şu farkı var. kabinsizi bile asılır newi. zuha-*-s uyrra*-*-