NH 60-56 ve gallignani balya makinası çamura saplandı....

bu sabah fiğ bağlarken pancar tarlasından kaçan su yüzünden çamura saplandım...kurtarma calısmasına erkunt nimet 70 DT katıldı ama foto cekemedim bir türlü...babamın ve tarla sahıbının sert bakışları foto cekmemı engelledı...bilerek sapladığımı düşündüler biara:) nyse işte fotolar

bunlarda bügün bağladığım yoncalar...

Ynt: NH 60-56 ve gallignani balya makinası çamura saplandı....

ewt kardeş erkunlada batmıstım gecen sene daha cok oturmustu makına cıftcekerı acarak cıkarmıstım ordan motoru...

bu sabah fiğ bağlarken pancar tarlasından kaçan su yüzünden çamura saplandım...kurtarma calısmasına erkunt nimet 70 DT katıldı ama foto cekemedim bir türlü...babamın ve tarla sahıbının sert bakışları foto cekmemı engelledı...bilerek sapladığımı düşündüler biara:) nyse işte fotolar

guzel fotolar kardes ama ben boyle sakat ıs yapmaya bayılırm mesala camurlara falana cok gırerrım bıkre komsunun tarlada motor batırdıydım adam busuru kızdıydı surerken o yerde proplem oluomus camur kuruyo delık desık falan oluo sertlesıo bıde keske erkunt lada olan fotoları caktrmadan cekebılseydın =)))

cekmeye calıstım ama babam baya bi kızdı bana o yusden cekemedımm yediğim küfürün sayısı belli değildi kardes:)

geçmiş olsun kardeş çamur tehlikeli bide anlayamamışındır zaten orda çamur olduğunu .. tek fren yapsan belki çıkardı ama yinede zor...

bzm dıger traktoru cagırdım nimet 70 DT o cıkardı önden taktık ikisini bırden aldı cektı

Kardeş fotolar çok güzel. Geçmiş olsun mu desem, yoksa bize böyle güzel fotolar koyduğun için teşekkür mü etsem bilemedim. :)

-silivrilimeriç- link=topic=5187.msg53633#msg53633 date=1214684610' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler....Çiftçeker bir traktör olsaymış orada kalmazmış bence...
arkadaşın yorumuna katılıyorum