NH saman makinesi

arkadaşlar,nh saman makinesi 1 vitesten yukarı çıkmıyor birde ekipmanın genel kullanım tuşları nelerdir.her makineye göre değişior. ben oyunun tuş ayarlarını değiştirdim kendime göre ama arka planda değiştirilemeyen bazı tuşlar var sanırım.mesela traktör normalde ü tuşuyla çalışıp kapanıyor ama ben o tuşu space ( boşluk tuşu) yaptım. diğer makinelerin hepside space işe yararken nh saman makinesinde işe yaramıyor space ile çalışıyor ama ü ile kapanıyor. saman yaptıktan sonra nereye boşaltım yapıyoruz. birde saman makinesine nh harici motor takılamıyor denedim diğerleeini ama olmadı. TŞK. :)

hidrolik kollarıda işlemiyor a ve z tuşlarını atamıştım ama olmamış. şimdi gördüm.

Ynt: NH saman makinesi

tmde vıtes attırma degısık ılk olarak ılerı gıtmek ıcın m ye basıcaksınız sonra vıtes arttırmak ıcın . ya ç lede vıtes dusuyodu sanırsam n,m,ö,ç,. bu tusları deneyın vıtes ıcın bunlar calıstırır hıdrolık ıcınde i,ş yı deneyın