S.a
Aniz Aktarmaya Basladik . Elimden Geldigi Kadar Biraz Fotograf Cektim Umarim Begenirsiniz
Erkunt servet 80'in 7'lli performansını nasıl buldun Şenol abi. Yerler kurakmıydı?Kolay gelsin bizde 7 li çektik agizlara
Adasim yerler gevrek oldugu halde performansi cok güzeldi . Video ve resmi var. Atacağım kismetseErkunt servet 80'in 7'lli performansını nasıl buldun Şenol abi. Yerler kurakmıydı?
Merakla bekliyorum abi, bereketli olsun tekrar..Adasim yerler gevrek oldugu halde performansi cok güzeldi . Video ve resmi var. Atacağım kismetse
Eyvallah. Hepimize bereketli olsunMerakla bekliyorum abi, bereketli olsun tekrar..
Tesekkur ederimKolay gelsin bizde 7 li çektik agizlara
Sağol Talha [emoji2] .Bende Aynı GörüşteyimKolay gelsin Emre TD nin pulluğu biraz ufak sanki?![]()
Tesekkurler.Pancar EkilecekKolay gelsin ne ekilecek yerine...
Tesekkur Ederim.95 Beygir.Fiyatinin Fazla Olmasinin Sebebi Turkiyede Sınırlı Sayida Olmasi.Bunlardan Yanlis Hatirlamiyorsam 50 Tane VarKolay gelsin Emre kardeşim,
95-66 kaç bg,kaç KW ve torku kaç NM?
Bu arada sahibinden.com da 2002 modele 79.000 tl istemisler, fiyatı bu kadar yüksek mi gerçekten?
Tesekkur Ederim.Bizim Buralar Tam TavindaKolay gelsin Emre, bu zamanda sürünce çok kesek oluyor geçen sene sürdümde tarlayı düzeltene kadar baya uğraştık.
Tesekkur Ederim.Yok O Saplı Olan Yer Yan Tarla.Öncelikle olmuş bitmiş iş için kolay gelsin yerine daha genel geçer bereketli olsun diyorum.İlk resimlerde ki saplı yerleri mi sürdünüz eğer o tarla ise saplar iyi gömülmüş ama zor olmadı mı?
Sağol Abi.Sulamadan Fırsat Bulursak Aradan Cıkarıyoruz NadaslarıBiraderim kolay gelsin yine nadaslardasın.