Merlin eskiden ithal şekilde geliyordu şuan üretim Türkiye ve etkisi evet eskisi gibi değil
Merlin atmışsiniz sonuçta ve etki göstermemiş Challenger de etki göstermez diye düşünüyorumSiz ne dersiniz sizce fotoğraflardaki tarlaya challenge atılmalı mı otlar sadece ortasında ama
siz de benim attığım fotoğraftaki ota mı kekre diyorsunuz bendekiler küçük yinede öldürmez mimerlinden bir şikayette benden var, challenge kekreyi öldürmüyor ben denedim, başıma bela kırmızı köklü tilki kuyruğu benimde mecbur challenge kullandım
Boyları küçük daha challenge fayda etmez mi yine başka fayda edecek ilaç var mıAtmayın hiç faydası olmaz Challenger 600 hardaldan başka bi ot öldürmüyor onuda erken zamanda atarsan
siz de benim attığım fotoğraftaki ota mı kekre diyorsunuz bendekiler küçük yinede öldürmez miEkli dosyayı görüntüle 48831
Atmayın hiç faydası olmaz Challenger 600 hardaldan başka bi ot öldürmüyor onuda erken zamanda atarsan
Nohutta bu sarmaşıklardan var hangi ilacı önerirsiniz ? (elimde safa tarımın chekic i var etkili olur mu? )