O değilde....

Ynt: O değilde....

Süt rezil kepaze oldu yem faiş fiyattan satılıyor...Hesap belli günde 100 120 litre süt sağıyorum ve 1 çuval yem+slaj+saman ee sadece yem 37 lira süt 55 kuruş kökü zarar..

Kralın sicil karma karışık, can sıkıcı durum..Herşeyi sineye çekiyoruz.:)
O değil de; hibelere başvuramıyom, traktörümüz var ıspat edemiyorum, tarla ekiyorum sözleşmeleri yok, sattığım ürünü ıspat edemiyorum.:( Acaba ben hırsızmıyım..? çiftçimiyim..

Çağrı link=topic=40770.msg364706#msg364706 date=1300787619' Alıntı:
tarım il müd. bakıyo her ilde

her bir halt karmakarışık can sıkıcı bunaltıcı :S
O değilde burda bunun olacagına kim karar veriyor acaba bakanlık filan mı? Yoksa bunuda kara para aklamak için godaman ayılarmı kullanabilecek birtek..

Ya tamam o da değilde yokmu bilen kimse hibe desteklerine nereden onay veriliyor?

Arkadaşlar o değillde 0 faizli kredi açıklamalarını filan kaldırmışlar haberiniz varmı iptal mi oldu bu iş babam sormuş yok daha bi haber demişler bankadan.Açıklanan şeyi geriye mi çektiler yaw???

o değilde gübre işi geçen hafta yarım kaldı bu hafta sonu bitirebilirsem ondan sonra ilaç işi var ekinler tam kalkmadan ilaçlamam lazım.