ön süspansiyonlu traktörler toprak altı sürümde süspansiyon devredemi olmalı

Ynt: ön süspansiyonlu traktörler toprak altı sürümde süspansiyon devredemi olmalı

atilla link=topic=22899.msg188733#msg188733 date=1245431190' Alıntı:
toprak altı derken , pulluk , dip kazan vs...

2 teker üstünde şov yaparken kilitli konumda sürülmesinde fayda var

Ynt: ön süspansiyonlu traktörler toprak altı sürümde süspansiyon devredemi olmalı

tarla işlerken ön süspansiyon kapalı olmalı eğer devrede olursa tarım aleti aynı seviyede gitmez batar çıkar..ferruh ustamız bi konusunda açıklamıştı bunu..

cubuklu06 link=topic=22899.msg188849#msg188849 date=1245441584' Alıntı:
tarla işlerken ön süspansiyon kapalı olmalı eğer devrede olursa tarım aleti aynı seviyede gitmez batar çıkar..ferruh ustamız bi konusunda açıklamıştı bunu..
genç kardeşimize alkış ve rep...

peki abi benim aklımda şimdi bi soru işareti oluştu..
ön süspansiyon devredeyken tarım aleti neden batıp çıkar bi seviyede durmaz??

cubuklu06 link=topic=22899.msg188854#msg188854 date=1245442712' Alıntı:
peki abi benim aklımda şimdi bi soru işareti oluştu..
ön süspansiyon devredeyken tarım aleti neden batıp çıkar bi seviyede durmaz??
ön süspansiyon devredeyken . traktör esnediği için , hidrolik derinlik hassas ayarını şaşırtırsın ..mesele bu ..ama bonvey çekerken ( toprak üstü sürüm ) süspansiyonu devreye al ..

atilla link=topic=22899.msg188857#msg188857 date=1245443079' Alıntı:
ön süspansiyon devredeyken . traktör esnediği için , hidrolik derinlik hassas ayarını şaşırtırsın ..mesele bu ..ama bonvey çekerken ( toprak üstü sürüm ) süspansiyonu devreye al ..
anladım abi sağolasın bilgilendirdiğin için..

bu konuda kapandı diye düşünüyorum...