Önce bağladık Sonra Taşıdık!:..SmhGwz..

Ynt: Önce bağladık Sonra Taşıdık!:..SmhGwz..

vale link=topic=44325.msg413593#msg413593 date=1307475778' Alıntı:
kolay gelsin dostum . erkunt un karimayı çizdirmişsin ,,şaka bir yana yakışıklı duruyor kerata ,,,lastik falan önemli değil, asıl matordan arıza yapmasın,,
komprosör var abi sen ben düşünelim o ne düşünsün......

Güzel paylaşım. Nimet ' te tam işe ısıncak birşeyler oluyor. Kurban kesmediyseniz kesin bir tane...

paylaşım için tşk kolay gelsin nimet nazara geldi herhalde :) ses sistemide hoparlörlerdendir al 2 tane kalitelerden en iyisini tak üzerindekiler fazla iyi olmayabilir bizim TD ' dede öyleydi üzerinde orj hoparlörleri varmış 20 ' yi geçemiyorum seste anlaşılmıyor aynı senin değin gibi çat çat yapıp acayip sesi boğuyor söküp attım aldım 2 tane iyisinden hoparlör taktım canavar gibi oldu şimdi kabin içi :D sende bakbi

emeğine sağlık semih abi kolay gelsin tek dingilli römorka bu kadar fazla yüklemek tehlikeli olmuyor mu ya bizim bu taraflarda tek dingille balya almaya bile gitmizler ve çift dingile en fazla 100 sararlar ortalama 80 falan sarıyorlar ( nimete bir nazar boncuğu şart :D )
bu arada ekip sağlam erkuntta geldi ...:)

Paylaşım için tşk
biz çoğunluk tek dingil kullanırıs 2. romok alanlar çift dingil alırlar
biz tek dingile en fazla 83 balye sardığımızı hatırlıyorm :)
köyden birisi 120 balye sarmıştı tek dingile elektirik tellerine çarpa çarpa gelyodu ;D ama adamlar bu işi iyi bilyolardı

Yorumlar için tşkler.. ;)
Bugun pazar wardı burda resmi tatil yarın yine devam :D
alipasalierkan link=topic=44325.msg413695#msg413695 date=1307481616' Alıntı:
Güzel paylaşım. Nimet ' te tam işe ısıncak birşeyler oluyor. Kurban kesmediyseniz kesin bir tane...
Kestik hatta köyun hayırına veridk daha çok şinsan yremiştir ama lastikler orjnal ek yerinden patlamış bizde sorun yok :)
Ama Arkasına MAŞALLAH DE yazdıracam millet görmediğinden böyle değişik motor gözü kaliyor herhal :)
nh_fıat link=topic=44325.msg413838#msg413838 date=1307537618' Alıntı:
Paylaşım için tşk
biz çoğunluk tek dingil kullanırıs 2. romok alanlar çift dingil alırlar
biz tek dingile en fazla 83 balye sardığımızı hatırlıyorm :)
köyden birisi 120 balye sarmıştı tek dingile elektirik tellerine çarpa çarpa gelyodu ;D ama adamlar bu işi iyi bilyolardı
walla işte bizim tek dingili öne arkasına çift dingil takarız ama iş çabuk olsun die tek romorklarla gidip geldik çift dingiller çok sallanıyor yolda..
enter link=topic=44325.msg413812#msg413812 date=1307535383' Alıntı:
emeğine sağlık semih abi kolay gelsin tek dingilli römorka bu kadar fazla yüklemek tehlikeli olmuyor mu ya bizim bu taraflarda tek dingille balya almaya bile gitmizler ve çift dingile en fazla 100 sararlar ortalama 80 falan sarıyorlar ( nimete bir nazar boncuğu şart :D )
bu arada ekip sağlam erkuntta geldi ...:)
ya üstünde engel yoksa sar sarabildiğin kadar bide arkasına çift dingil taktınmı iki seferde tarla boşalıyor da bu sefer böyle yaptık :) bakalım yarında çekecez allah ' ın izniyle o zmnbelki çift dingilde atacaz arkalara ..

usta sorularını ben yanıtlayayım istersen rolanti 8 gazdır şoyle bi durum var benim motorda snnkindede oyle sanırım el gazını çektiginde tarla surerken falan başlara gittiginde ayak gazına basıp el gazını geri indirirsen el gazının teli takılı kalıyor 11 gazlarda falan oluyo motor bpşta çalışırken onu düzeltmek için motor boştaken el gazını çekiyosunya ayak gazına basmadan debriaja bas el gazını geri düşür o zaman 8 gaza düşer sonra ayak gazından devam edersin ve ses sistemi gaz olarak 25 i geçince diyosan erkunt 22 devir zaten 25 i gormuyo dedigin başka bi 25 sanırım kabinli olmadıgından benim traktor o konuda bi bilgim yok pek

cazgin0020 link=topic=44325.msg414283#msg414283 date=1307643228' Alıntı:
usta sorularını ben yanıtlayayım istersen rolanti 8 gazdır şoyle bi durum var benim motorda snnkindede oyle sanırım el gazını çektiginde tarla surerken falan başlara gittiginde ayak gazına basıp el gazını geri indirirsen el gazının teli takılı kalıyor 11 gazlarda falan oluyo motor bpşta çalışırken onu düzeltmek için motor boştaken el gazını çekiyosunya ayak gazına basmadan debriaja bas el gazını geri düşür o zaman 8 gaza düşer sonra ayak gazından devam edersin ve ses sistemi gaz olarak 25 i geçince diyosan erkunt 22 devir zaten 25 i gormuyo dedigin başka bi 25 sanırım kabinli olmadıgından benim traktor o konuda bi bilgim yok pek
Saol Yaşar ayak gazına basıp el gazını asıl dediler öyle yapıyoruz ama yinede bazen işte 11 lerde fln duruyor takliyor tekrarlarsan işlemi bazen duşuyor işte..
en son gaz olarak yine 24 fln vuruyo.. ses sistemini değiştircem daha kaliteli bişi takacaz birde arkaya taksiden çıkma sislerim wardı buna uyar arka farları 4 lemeyi düşünüyor işte şimdilik ufak tefek şeyleri ayarlarım ben aman motor aksamına olmasın bişi..

SmhGwz link=topic=44325.msg414290#msg414290 date=1307644081' Alıntı:
Saol Yaşar ayak gazına basıp el gazını asıl dediler öyle yapıyoruz ama yinede bazen işte 11 lerde fln duruyor takliyor tekrarlarsan işlemi bazen duşuyor işte..
en son gaz olarak yine 24 fln vuruyo.. ses sistemini değiştircem daha kaliteli bişi takacaz birde arkaya taksiden çıkma sislerim wardı buna uyar arka farları 4 lemeyi düşünüyor işte şimdilik ufak tefek şeyleri ayarlarım ben aman motor aksamına olmasın bişi..
ses sistemi için bişey diyemem ama el gazı takılırsa debriaja bas ayak gazını kullanmadan el gazını çek 17 18 gaza sonra geri el gazını indir en aşşaya kadar düzelir kesinlikle el gazı çekikken ayak gazınada basarsan eger ayak gazı basılıken el gazını dusurursen takılı kalıyor

cazgin0020 link=topic=44325.msg414294#msg414294 date=1307644451' Alıntı:
ses sistemi için bişey diyemem ama el gazı takılırsa debriaja bas ayak gazını kullanmadan el gazını çek 17 18 gaza sonra geri el gazını indir en aşşaya kadar düzelir kesinlikle el gazı çekikken ayak gazınada basarsan eger ayak gazı basılıken el gazını dusurursen takılı kalıyor
Hmm tama saolasın aga ;)

güzel paylaşım kardeş eline sağlık allah nazardan saklasın kardeş bişiy sorcam senn er kuntta orjinal kompresör yokmuda kuyruk milinden şişiriyosun anlamadım

aksazli link=topic=44325.msg414504#msg414504 date=1307705743' Alıntı:
güzel paylaşım olmuş semih. ellerine sağlık..
Tşkler..
tahir link=topic=44325.msg414687#msg414687 date=1307730167' Alıntı:
güzel paylaşım kardeş eline sağlık allah nazardan saklasın kardeş bişiy sorcam senn er kuntta orjinal kompresör yokmuda kuyruk milinden şişiriyosun anlamadım
yok abi bizimkinde kompresör yok.. bizim kendi kuyruk milinle dönen kompresör war..