Operatörler ve Operatör olmak isteyenler Fan Klup

Evet arkadaşlar operatörler,operatörlüğe heves edenler,iş makinelerine ilgisi olanlar işte fan klubumuz burda alk-*s :8 :D hepinizle tanışmak konuşmak isterim anlş-*s *098*- :D

Ynt: Operatörler ve Operatör olmak isteyenler Fan Klup

Mehmet sen olayı aşmışsın fotodan gördüğüm kadarıyla. Varsa öyle ilginç hareketler atıver fotolarını...

evet mehmet abi böyle bi konu açtığın güzel olmuş hertürlü iş makinaları hakkında sizlere yardımcı olmaktan zevk duyarız taş ocağına beklerim sizlere 1 günlük operatör eğitimi için ayrıca xD

Beni yazıverin küçüklüğümden beri hayalim :D .Şu taşocağı nerdeydi :D :D :D.Bigünlük stajerlik yapmak isterim. :D

:D Valla aşmışsınız siz meseleyi. İnsan bilmeyince çok acayip geliyor. Ben de traktörde tek fren yapınca arkadaşlarım demişti nasıl yapıyon diye, belki bunlarda sizin için çok kolay şeyler ama bizim gibi bilmeyenler için zor.

Evet Mustafa abi benim arkadaşlar da tek frene çok şaşırdılar.Ayrıca güzel resimler.

Abi makina resmen dans ediyor. Kutlarım sizi...

exkovatör kullanmayı çok istiyorum....

nasipse Onuda kullanacagım... yükleme kepçe konusunu iki saatte Hallettik...

sıra ekskovatörde.... 4 liftli iki koldan nasıl olucak bilmiyrum...

öğrenmesi kolay uygulaması zordur loder(yükleyici) bile bir dert yani toprağı alması-kamyona sarması-düzgün bir şekilde tesviye etmesi vs...vs... gibi ama beko(ex) daha zordur yani her an elinden kaçıp bir kazaya sebep olabilir :D:D

valla inan mehmet abi loder hepsinden ama hepsinden en kolay kaza yapılabilen ve çok daha sorumluluk isteyen bir araç..

ekskavatörü küçük bir çocukda operate edebilir :D loderi beceren ekskavatörü ağlatır ;)

bende bunları öğrenmek istiyorum arkadaşlar zaten bende biraz operatörlük var traktörün kepçesini çok seri ve güzel kullanırım

mehmet arkadasım bende jvb operatoruyum sizlerle tanışmayı cok isterım ha bu arda fotolarımı koyacagım levyene saglık :)

Mrb Ben Hem Greyder Hemde Loader oporotoruyum

Ama Asıl Meselegim Greyder saygılarımla

MITSUBUSHI M330 anD M530
CaT M Series =) Kullandım makinalar

merhaba bende halk eğitimden beko loder sertifikası alıcam şimdi kursdayım bu ayın 25inde kurs bitiyo bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ayrıca iş konusundada yardım edebilirseniz sevinirim
msnim: camakosea@hotmail.com