Ot biçme ustaları

Bicaklari taktigim yerler surekli atiyor. Alt tarafini percinlemek lazim.ama alt tamburu sokmek lazim . Bunun daha pratik bir cozumu varmi acaba
20200629_081117.jpg
 
Ben pulluk bıçağı civatasi havşa başlı çift somun sıktım birkac defa o kirilan deliğe
Somunlar bıçak pimi vazifesi görüyor 16 - 17 gibi somun
Tabi tarlada yaptim elini falan sıkıştırma
Anlatabildimmi bilmem
Normal orjinal bicak somununu takiyorum.taktigim yerin altı percinleyemedigim icin surekli atma yapiyor.resimli bi aciklama olsa daha saglikli olcak.dediginizi tam anlayamadim
20200629_143414.jpg
 
Zipkali pişmanliktir. Senelik 400 dekar mercimek biciyoruz burnumuzdan geliyor. Hiç bı teknik durumu yok kara duzen bi biçme aleti hızlı gitmeniz gerekiyor makinayla mastar düz olsun yeterli uzun boylu bitkileri biçemezsiniz rezil olursunuz yığma yapar kısa boylu bitkilerde sıyırma yapar mastar bıçağı pahalıdır ot biciyorsaniz daneye bictiginiz bişey yoksa alın bı tamburlu
 

Benzer Konular