oyun karıştı deyişik şekiller çıkıyo yardım:(

selam arkadaşlar biçeri tarlaya getiriyom biçmeye başlıyorum deyişik şeyler oluyo garip şekiller çıkıyo renkler karışıyo :( lütfen yardımedin

ŞİMDİDEN TŞKR
adszpib.th.png

Ynt: oyun karıştı deyişik şekiller çıkıyo yardım:(

sorunla yeni mi karşılaştın yani oynuyodun bişey yoktuda bir anda mı oldu ???

delicocuk link=topic=24882.msg203579#msg203579 date=1250008865' Alıntı:
Ekran Kartını Güncelle Ve Gene Olmassa Degitiştir Yetmiyordur
alakası yok oyunu görev çubuna indirip tekrar girdiğinde olur bu olay yanılıyormuyum?

arkadaşloar oyunda hiç bir şey yoktu hasan59 data dosyasını yükledim oldu ama motorlar beyaz gözüküyodu ekran kartını günceledim sonra renkler düzeldi sonra bu sorun oldu neden oldu acaba ttşk yanıtlar için

bendede oluyor bazen her haritada olmuyor ama bazılarında oluyor çok sinir bozucu bişey + makinamda en son çıkan 6-7 tane oyun yüklü gta 4 dahil bütün oyunları en yüksek grafikte oyunuyorum (1280x1024) ls2009 dahil ne yapsam bu olay benimde başıma geliyor ekran kartınla alakası yok bence bunun + ekran kartının 1 driverı vardır geri kalan güncellemedir en son güncelleme en iyisidir hatalar düzeltilir haritaları değiştir başka çare bulunursa bende kullanırım ferguson :)