ÖZDÖKENMİ ÖZDUMANMI ? [YARDIM) {OZDUMANDA KAMPANYA VAR}

Merhaba arkadaşlar 16lı yada 18li mibzer alıcam. Burdaki arkadaşlarım ikiye bölündü özduman özdöken diye.
Özdöken 18 li 11500
Özdöken 16 li 10500
Özduman 18li 9500
Özduman 16lı 9000 TL.
Sizce artıları eksileri neler. Bu fiyatlar Tarım kredi koperatiflerinde geçerli. Müdür ozdumanda kampanya var diyor. Birde bazı arkadaşlarım 16lı al tarlanın dar yerlerinde 18linin bütün diskleri batmaz açık kalır felan diyorlar. Siz ne diyorsunuz gerekçenizle beraber yorumlarınızı önerilerinizi öğütlerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler:cool:

Merhaba arkadaşlar 16lı yada 18li mibzer alıcam. Burdaki arkadaşlarım ikiye bölündü özduman özdöken diye.
Özdöken 18 li 11500
Özdöken 16 li 10500
Özduman 18li 9500
Özduman 16lı 9000 TL.
Sizce artıları eksileri neler. Bu fiyatlar Tarım kredi koperatiflerinde geçerli. Müdür ozdumanda kampanya var diyor. Birde bazı arkadaşlarım 16lı al tarlanın dar yerlerinde 18linin bütün diskleri batmaz açık kalır felan diyorlar. Siz ne diyorsunuz gerekçenizle beraber yorumlarınızı önerilerinizi öğütlerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler:cool:

Bence ÖZDÖKEN olmalı

Öz döken ile öz duman kardeş firmalar diye biliyorum öz döken bizim köyde var güzel mibzer. Bu fiyatlar kampanyalı olduğu halde pahalı diye düşünüyorum çünkü geçen hafta arkadaşım 22 li sakalagi 12 bine aldı balon lastikli...

ikisinide kullanmadim inceledigim kadari ile ikisi arasinda cok bi fark yok en azindan 1500 tllik bi fark yok ben olsam ozduman ( kampanyali olani ) alirim

Son düzenleme:
Özduman özdöken aynı şeyleri yapıyorlar aralarında fark yok diye biliyorum. Ayrıca fiyatlar yüksek gibi geldi. Geçenlerde ismail tutar arkadasimiz 19 lu mibzer aldı. Ona bi danış.

Para peşinse eger tarım krediden alma nerden alırsan al pazarlıkla iyi bi fiyata alınabilir. 20li ekermak suan 11bin 20 li tarım öz 11.500 tl .pazarlıksız fiyatları .

Bizim bölgede özdöken de özduman da tutulmadı, alanların çoğu tekrar ekermak la takas etti.. geçen ay ekermak 18 li aldım bende 2 ay vadeyle 11000 lira balon teker...

Eskişehir çifteler hasan ticaret. Numarası yok bende haziran ayında arkadasıma pulluk almaya gittimizde sormuştum .bende 89 modeli var ekermak ın taslı arazide en saglam mibzerdir.