Merhaba arkadaşlar. Kanola ekimini bitireli 1 ay oldu ancak, video düzenleyicimin bozulması ve sınav temposu sebebiyle paylaşamadım fotoğraf ve videoları. Bu sene kanola ekimi çok çabuk ve kolay oldu. Şu Azimin disc tillerı çok rahatlattı bizi. İlk defa aldığımız bir alete iyi ki almışız bea dedik yani. Yazın Ares ' le sürdüğümüz yerlere 110-90 ile enlemesine goble çektik.Ardından eylül başında ilk defa pötinger çektik. Ekimden önce taban gübresi atıp bir daha pötinger çektik ve ekime hazırdı. Önden de tırmık çekip ektik.Traktörlerin görev dağılımı şöyleydi.Ares ' te Azim pötinger takılıydı. Gübre attıktan sonra gübreyi karıştırmak ve toprağı inceltmek için kullanıldı. 110-90 ' da 4.5 metrelik tırmık vardı. Ekimden önce son inceltmeyi ve sıkıştırmayı yaptı. Ayrıca aynı şekilde ekimden sonra bir daha çektik. Same ' de mibzer takılıydı tabi. 285 ' te ise gübre makinesi takılıydı. 4 kişi 4 traktör birkaç günde bitti hepsi. Birkaç da video ve fotoğraf çektim. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.
Bu Gopro ile çektiğim Ares ' in sürüm videosu. Yavaş yavaş video düzenleme işinde yeni şeyler keşfetmeye başlıyorum.
http://youtu.be/-D-ujiEeaTU
Sabahleyin yakıt ikmalleri
285 ' e Gübre makinesini takıp mazotunu kontrol ediyoruz.
Taban gübresi
Son kontroller
Same de dışarıda bekliyor.
Daha önce pötinger çekilmiş tarla, birazdan gübre atılıp bir daha pötinger ve ardından tırmık çekilip ekilecek.
Babamın emektar pikapı. Aresin daha işi olmadığı için çekim yapmaya arabayla geldim.
Ekibin diğer kalanları da geldi.
Gübreden sonra pötingere başladım.
Ve yoğun bir günün ardından, Same ile benzinlikte buluştuk.
Bu Gopro ile çektiğim Ares ' in sürüm videosu. Yavaş yavaş video düzenleme işinde yeni şeyler keşfetmeye başlıyorum.
http://youtu.be/-D-ujiEeaTU
Sabahleyin yakıt ikmalleri

285 ' e Gübre makinesini takıp mazotunu kontrol ediyoruz.

Taban gübresi

Son kontroller

Same de dışarıda bekliyor.

Daha önce pötinger çekilmiş tarla, birazdan gübre atılıp bir daha pötinger ve ardından tırmık çekilip ekilecek.

Babamın emektar pikapı. Aresin daha işi olmadığı için çekim yapmaya arabayla geldim.

Ekibin diğer kalanları da geldi.

Gübreden sonra pötingere başladım.

Ve yoğun bir günün ardından, Same ile benzinlikte buluştuk.