Haşbaysiz dimi abi2019 s8002 kullanıyorum gecen sene sıfır aldım 65 bg ye idaal
25 bin balya civarı yaptım bı sıkıntı omadı
hakkınızda hayırlısı olsun
Peki abi şunu sorcan normal buğday sapını haşbaysiz makine ile balya yapılsa olurmu sence bizim buralarda genelde yulaf ve buğday ekilir ekilen yulaflarin %80 i ota biçilir haşbaysiz makine ile balya yapılır buğday dabi şekilde yapılabilir mi burda buğdayda haşbaylı makine kullanılıyo.Bende 2019 paksan s8002E modelini kullanıyorum benimki hasbaysız tafsiye edilirEkli dosyayı görüntüle 46645Ekli dosyayı görüntüle 46646
Bizdede genelde arpa ve yemlik buğdaylar (Tırtıkale) yesil bicilip balya yapılır sadice yem karması olanlar haşbaysız bağlatıyor birde zaten bicercinin kendi makinasi oluyor o bağlıyor bende yonca yulaf ot bağlıyorum haşbay takılıyor ama ben almadım 15 bin tl gibi bi fark vardı zaten gerekte yok %80 yoncada çalışıyorum 15 güne başlarım kasım 15 de bitirim sezonuPeki abi şunu sorcan normal buğday sapını haşbaysiz makine ile balya yapılsa olurmu sence bizim buralarda genelde yulaf ve buğday ekilir ekilen yulaflarin %80 i ota biçilir haşbaysiz makine ile balya yapılır buğday dabi şekilde yapılabilir mi burda buğdayda haşbaylı makine kullanılıyo.
Kullandığın makineye haşbay takabiliyomusun bide.
Sizin orda mevsim erken geliyo galiba abi bizim yoncayı biçmemiz 30 günü rahat bulur yoncaya gübre attı mı kıştan çıkınca ve bictikten sonra gübre atiyomusun.Bizdede genelde arpa ve yemlik buğdaylar (Tırtıkale) yesil bicilip balya yapılır sadice yem karması olanlar haşbaysız bağlatıyor birde zaten bicercinin kendi makinasi oluyor o bağlıyor bende yonca yulaf ot bağlıyorum haşbay takılıyor ama ben almadım 15 bin tl gibi bi fark vardı zaten gerekte yok %80 yoncada çalışıyorum 15 güne başlarım kasım 15 de bitirim sezonu
Bizde şuanda diz boyundan yukarda yoncalar devamlı resim atıyorum takip ediyorsanSizin orda mevsim erken geliyo galiba abi bizim yoncayı biçmemiz 30 günü rahat bulur yoncaya gübre attı mı kıştan çıkınca ve bictikten sonra gübre atiyomusun.
Evet takip ediyorum abi biz 5 defa biciyoruz şuan ayaklari anca kapatıyo boyu hava soğuk şuan dahaBizde şuanda diz boyundan yukarda yoncalar devamlı resim atıyorum takip ediyorsan
1. Bicimler hersen 15 20 nisanda yagış durumuna göre başlar ve her bicim sulamak şartı ile 6 7 biçim rahat alınır ilk 2 bicim sulanmadan biceriz busene 2. Senesi benimkinin hic gubre atmadim daha
Bende bilecikliyimTeşekkür ederim süper yunus almaya karar verdim bilecik bayii en iyi fiyatı verdi 84bin 3 ip haşbaylı fiyatı yeni alan arkadaş varmı fiyat yazabilirmi
Bende bilecikliyim
Bilecik porta tarımda paksans8002E haşbaysız modelini 2019 eýlülde 68 bine almıştım
Ben sezon sonu almıştım fazla bi iş yapmadım daha 10 güne başlar bizde balya işı servis konusunda fazla bilgisi yok kendisi yapamadıgı arızayı başka usta getiryormuş ben hic cağırmadım ama servis konusunda sıkıntılılarHocam bnde porta tarımdan alacağım en uygun fiyat ondan aldım Eskişehir deyim ben nasıl memnun kaldınmı makinadan satış sonrası servis hizmeti nasıl
Bende bilecikliyim
Bilecik porta tarımda paksans8002E haşbaysız modelini 2019 eýlülde 68 bine almıştım
85 binHaşatlı sı nekadardı