Paletli kepce kiralama ucretleri ?

Arkadaşlar 2 dönüm ağaçlık alanı komple temizlemek istiyorum büyük paletli kepçe ile nekadara maal olur.bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmi

Resimler ve ekler

• Screenshot_20190901-191903_ParselSorgu.jpg
    Screenshot_20190901-191903_ParselSorgu.jpg
    882.9 KB · Görüntüleme: 120
Saat usulü çalışır onlar kepçenin boyutuna göre fiyat farkı oluyor yakınlarda 2/3 kamyonu ve kepçesi olanlar varsa bi konuş ona göre bişey yapılır.

d 7 her yerde bulunmaz. Yakında yoksa vereceğin nakliye parasıyla beko loder tüm işini halleder.Uzun süreli işin ve yakınlarda paletli araç yoksa nakliye parası seni üzer.

Normal kepçe saati 150 TL en son mayıs başı oluşan yarıkları doldurtmuştum.Senin ağaçlar büyükse önce kesmen lazım.Ufak ağaçsa yıkar.İş ustada bitiyor ağırdan alırsa epey tutar yerde az değil 2 dönüm.

Arkadaşlar k9nudaki özne paletli kepçenin saat ücretleri nekadar.
2004 yılından bu yana motorlu testere sahibi olarak genel konseptin gayet farkındayım.
Yinede konu harici tavsiyelerde bulunan arkadaşlara şükranlarını sunuyorum.😊🤚

Arkadaşlar k9nudaki özne paletli kepçenin saat ücretleri nekadar.
2004 yılından bu yana motorlu testere sahibi olarak genel konseptin gayet farkındayım.
Yinede konu harici tavsiyelerde bulunan arkadaşlara şükranlarını sunuyorum.[emoji4]🤚
Kusura bakma saf köylü muamelesi yapmış gibi oldum.tehlikeli işler, kolaylıklar dilerim.