PANCAR... KÖSTEBEK

arkadaşlar pancarlarımı KÖSTEBEK yiyor .negibi mücadele yöntemleri var. köstebek tüfeği kurdum işe yaramadı. kimyasal mücadele yapıla bilirmi. yardımcı olursanız sevinirim. anlş-*s

Ynt: PANCAR... KÖSTEBEK

Deliğe 1 parmak boruyla suyu durmadan akıt. Hasada kadar akıt. Zarar veremez. Ama ben 4 tane köstebeği tuzakla etkisiz hale getirdim. Patatesi seviyo namussuz

bizim pancardada köstebek var ben tüfekle vuruyorum garanti iş oluyo :D yeni açtığı deliklerden birini kürekle aç başında tüfekle sessizce bekle ilk seferde gelir deliğe bakıp hemen kaçar o zaman ateş etme ikince seferde biraz toprakla deliği kapatmaya gelir kaçamaz o zaman vur ibneyi snip-*-s

anayurtlu link=topic=44762.msg419727#msg419727 date=1308742216' Alıntı:
bizim pancardada köstebek var ben tüfekle vuruyorum garanti iş oluyo :D yeni açtığı deliklerden birini kürekle aç başında tüfekle sessizce bekle ilk seferde gelir deliğe bakıp hemen kaçar o zaman ateş etme ikince seferde biraz toprakla deliği kapatmaya gelir kaçamaz o zaman vur ibneyi snip-*-s
ya dişi ise??? :S

belkiş 10 kadar var pancar ve patetesde sıralrı darman durman ediyor . bi hapı var ama tam etkili degil eldivenle kullanmak gerekiyor

Birde günes enerjisi ile calisan kücük cihazlar var yaklasik 1.5 dönüm alana frekans yayiyor. Köstebegin bulundugu noktaya dikince hizla tarladan kaciyor.

delıge sarımsakı ez tabancayı sarımsakla gramajı düşük fışekle kur ıkındın yayılmaya cıkar olur sezonda 5 cıvarı vur fazla vurma katlıama gırer sezon kötü gecer noo*-*-

teşekkürler arkadaşlar ilk önce karpit deniyecem olmassa tüfeği elime alıp beklerim .napalım hayırlısı

benimde başıma bela bu köstebek 12 nmara fşek atan köstebek tabancaları var kurtulmasına imkan yok ben bu yıl 2 kutu fişek aldın nerdey fişekler bitmek üzere

valla güzel kardeşim dedenden babandan kalma 7,65 eline alacan varacan taralaya köstebeğin eştiği yeri temizleyecen deliği açaçaksın köstebeğin gözleri yoktur görmez sesiz bi şekilde bekliyecen o dışarı çıkacaktır ondan sonra 7,65 çekip dırank dıran kafasına sıkacan. AMA KÖSTEBEĞİ YENİ EŞİLMİŞ YERLERDE BEKLERSEN AV BAŞARILI GEÇER BEN GENELDE BU ŞEKİLDE YOK EDERİM...

kardeş bu işle bende çok uğraştım tarlaları temizledim. mücadele yapılmayan yerden yine geliyor.tüfekle çok vurdum.yıldaiki kutu fişek kullanıyorum. bunun hem tehlikesivar hemde sakıncalı.siz köstebek tapleti kullanın,toprağı açın üçer tane hap atın sonuç alırın.eğer toprakta çatlak varsa pek etkili olmaz.

arkadaşlar bilgilerinizi benimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim. tüfekle bekleme işini yapamam çünkü zamanım yok karpit ve tablet koymayı düşünüyorum ..

abi al topu tüfegi kuşab yanına bide aç köpek al birdaha gelirlerse ben serefsizim allaha sükür 2yıldır semitimize ugraguyo namussuzlar saat 08:00 da tünerler deliklere patatese geliyorlar