pancar motoru ile jet tek tabanca çalıştırma

10 beygir pancar motoru var. alicisi 10 luk, cikis 7,5 luk. kucuk su tabancalarini tarlaya yaymak ve daha sonra camurda toplayip yerdegistirmek yerine jet su tabancalarindan alip tarla koselerinden disaridan ayçiceklerini sulamak istiyorum. suan yuzuak urunleri ile ilgilenmekteyim. 50 metre su atan jet 40 modelinden bir tanesi bu pancar motoru çalıştırırmi. su tarla kenarindaki kanladan cekilecek. ve 10 ila 20 metre boru ile duz yerde tasinacak. jet 40 icin saatte su tuketiminin degisen memeler ile 9 ila 44 ton olarak yazmislar. farkli kullandığınız tavsiye ettiginiz 10 luk pancar ile calisacak tek tabancalar da varsa tavsiyede bulanabilirsiniz.

Resimler ve ekler

• Screenshot_2021-08-05-00-06-17-1.png
    Screenshot_2021-08-05-00-06-17-1.png
    339.8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2021-08-05-00-14-25.png
    Screenshot_2021-08-05-00-14-25.png
    697.8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
10 beygir pancar motoru var. alicisi 10 luk, cikis 7,5 luk. kucuk su tabancalarini tarlaya yaymak ve daha sonra camurda topyip yerdegistirmek yerine jet su tabancalarindan alip tarla koselerinden disaridan ayçiceklerini sulamak istiyorum. suan yuzuak urunleri ile ilgilenmekteyim. 50 metre su atan jet 40 modelinden bir tanesi bu pancar motoru çalıştırırmi. su tarla kenarindaki kanladan cekilecek. ve 10 ila 20 metre boru ile duz yerde tasinacak. jet 40 icin saatte su tuketiminin degisen memeler ile 9 ila 44 ton olarak yazmislar. farkli kullandığınız tavsiye ettiginiz 10 luk pancar ile calisacak tek tabancalar da varsa tavsiyede bulanabilirsiniz.
Facebook ta denk gelen uygun fiyatlı sayim plastiğin jet 70 i var dı şu an fiyatı 70_80 TL civarı büyük ihtimalle. N11 trandyol da felan satılıyor. Kullanıcı videolarına ve yorumlara baktım memnunlar 4 tane deneme amaçlı aldım ama daha kullanmadım. Fiyat olarak uygunlar Max yarı çap 35 MT.

Facebook ta denk gelen uygun fiyatlı sayim plastiğin jet 70 i var dı şu an fiyatı 70_80 TL civarı büyük ihtimalle. N11 trandyol da felan satılıyor. Kullanıcı videolarına ve yorumlara baktım memnunlar 4 tane deneme amaçlı aldım ama daha kullanmadım. Fiyat olarak uygunlar Max yarı çap 35 MT.
Bende deneme amaçlı aldım.Senin aldiğını bilseydim ben almazdım.😊 Deneme yapinca konu açıp paylaşım bekliyorum Yunus.
Bende daha deneyemedim.

Bende deneme amaçlı aldım.Senin aldiğını bilseydim ben almazdım.😊 Deneme yapinca konu açıp paylaşım bekliyorum Yunus.
Bende daha deneyemedim.
Ben sadece 32 lik kavala takıp çalıştırdım yarım saat güzel sulama yaptı. 40 dekardaki yoncanın sulama boruları yer altından olduğu için deneyemedim tam. Vana yı söküp taktım çalışma şeklini görmek için 😅

13 dönümdede salma sulama var 5_6 tane boru alıp deneyecem ama elimde eski bir benzinli motor var gücü yetmez belki

Ben sadece 32 lik kavala takıp çalıştırdım yarım saat güzel sulama yaptı. 40 dekardaki yoncanın sulama boruları yer altından olduğu için deneyemedim tam. Vana yı söküp taktım çalışma şeklini görmek için 😅

13 dönümdede salma sulama var 5_6 tane boru alıp deneyecem ama elimde eski bir benzinli motor var gücü yetmez belki
Kaç metre atiyor???Kaç ton su istiyor tahminince ?
Sana çok ayıp acilen denemen lazım benim deneyebileceğim şuan hazır bi tarlam yok 😊

ben ayçiçeği için jet 50 düşünüyorum ama sulama sıstemımızın basınc yeterlı olur mu diye düşünmekten bir türlü alamıyorum
Sizlerin yolladıgı cok uygun ama eşit sulama yapıyor mu
birde mesafesi biraz daha olsa çok iyi olur
çünkü bnm amacım en az 50 metre atması gerekiyor ki tarlayı kapatsın ve çamur da boru taşımamak yani
deneyen oldu mu