PANCARDA BİOFER KULLANIMI

Bu yıl pancarda biofer kullnmayı düşünüyoruz polar ve tonaj da etkili olduğunu söylemekteler daha önce kullanan oldumu aranızda :S

Ynt: PANCARDA BİOFER KULLANIMI

ben bu konuyu çok araştırdım özellikle bu markayı bir koç firmayla görüştüm hatta spariş verdim bizim bir amca var ziraat mühendisi babam a aman demiş sakın ha kullanayım deme (deli etti beni) hal böyle olunca vediğimiz siparişleride iptal ettirdik ama bana bıraksalar kesinlikle kullanırım.

Ağır Abi link=topic=56387.msg606153#msg606153 date=1339495303' Alıntı:
Bu yıl pancarda biofer kullnmayı düşünüyoruz polar ve tonaj da etkili olduğunu söylemekteler daha önce kullanan oldumu aranızda :S
biz gecen sene bugdayda kulandik bi faydasini gördük desem yalan olur ...

bizim oralara ayda bir geliyorlar 2 tane ziraat mühendisi ile şöyle iyi böyle iyi diye övüyorlar şubattaki denizli tarım fuarından sonra tarla denemeleri yaptılar şöyle kullanılır diye galiba 50 dönüm(1 dönüm::1000 metrekare)bir yeri komple ilaçladılar 15 gün sonra ekin biçilirse etki etmiş mi göreceğiz...
bide geçen geldiklerinde babamda katılmış babamın arkadaşının meyve ağaçlarını ilaçlamışlar...