Parayla mazot alamıyoruz

Herkese iyi günler geçtiğimiz günlerde başıma bı olay geldi bunu anlatmak istedim.Cogu zaman yakıt aldığım merkezde bı petrol istasyonundan yakıt almak için gittim bana bidona mazot vermediklerini söyledi daha önce birçok defa aldım ne degistide vermiyorsunuz diye sordum yasak dedi peki dedim bu yasak yenimi yürürlüğe girdi dedim yapabileceğim birşey yok dedi traktör ile gelmen lazım öyle veririm dedi Benim traktör un deposu 43 litre hava o gün yagmurluydu traktörde kabin bulunmuyor ben o gün arabaya doldurup tekrar hortumla çekip alablirdim arabanın depo 70 litre ama yalan söylemedim doğru olanı söyledim vermedi daha önceleri mazot alırken iskonto yapıyorlardı ama o gün benim için o akaryakıt istasyonu bitmiştir kötü gün de dost belli olur dedikleri doğruymuş başka bir istasyona gittim hiç birşey demeden verdiler yakıtı kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz

Onla alakasi yok senede 10 ton mazot aldigimiz, istasyonu aridim mazot alalim daha cok artar diye vermiyorlar parayla mazot ,sadece gelen araçlara veriyolar o kadar yapicak bir şey yok

Sebebi çok basit. Günlük yakıta zam geldiği için, ucuz aldıkları mazotu tutabildikleri kadar ellerinde tutuyorlar ki yakın gelecekte ucuza aldığı yakıtı yüksek, yeni zamlı tarifeden versinler

Önümüzde hafta 2-4 lira arası mazot indirimi olabilir takip edelim.
Ayrıca önümüzde hafta faiz arttırımı olursa insallah dolarda hafif bir gerilen olma ihtimali de söz konusu o yüzden beklemekte fayda olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.😊🤚

Önümüzde hafta 2-4 lira arası mazot indirimi olabilir takip edelim.
Ayrıca önümüzde hafta faiz arttırımı olursa insallah dolarda hafif bir gerilen olma ihtimali de söz konusu o yüzden beklemekte fayda olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.😊🤚
Faiz sabit kalma ihtimali çok yüksek Fed faiz arttıracak bu hafta dolar da biraz daha kıpırdanma olur yukarıya doğru
Faizin olması gereken şu an en an yüzde 30

Herkese iyi günler geçtiğimiz günlerde başıma bı olay geldi bunu anlatmak istedim.Cogu zaman yakıt aldığım merkezde bı petrol istasyonundan yakıt almak için gittim bana bidona mazot vermediklerini söyledi daha önce birçok defa aldım ne degistide vermiyorsunuz diye sordum yasak dedi peki dedim bu yasak yenimi yürürlüğe girdi dedim yapabileceğim birşey yok dedi traktör ile gelmen lazım öyle veririm dedi Benim traktör un deposu 43 litre hava o gün yagmurluydu traktörde kabin bulunmuyor ben o gün arabaya doldurup tekrar hortumla çekip alablirdim arabanın depo 70 litre ama yalan söylemedim doğru olanı söyledim vermedi daha önceleri mazot alırken iskonto yapıyorlardı ama o gün benim için o akaryakıt istasyonu bitmiştir kötü gün de dost belli olur dedikleri doğruymuş başka bir istasyona gittim hiç birşey demeden verdiler yakıtı kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz

Gaztelerde TV'lerde; çiftçiye bidonla Mazot vermeyen o istasyonu öyle bir rezil etmek gerekir ki bir daha iş yapmamalı yavşak.
O ilçede birdaha o istasyona giden çiftçinin de..

Birlik olalım abi. Cezasız kalmamalı böyleleri.

**KARDAŞLIK PAYLAŞMAKLA OLUR*
“Afrika’da çalışan bir antropolog bir kabilenin çocuklarına bir oyun oynamayı önerir, ağacın altına koyduğu meyvelere ilk ulaşanın ödülü o meyveleri yemek olacaktır.
Onlara, “Haydi, şimdi başla! Birinci olan alacak!” O an bütün çocuklar el ele tutuşur, koşarlar ağacın altına beraber varırlar ve hep beraber meyveleri yemeye başlarlar.
Antropolog neden böyle yaptıklarını sorduğunda şu cevabı verirler;
“Biz “ubuntu” yaptık: Yarışsa idik, yarışı kazanan bir kişi olacaktı. Nasıl olur da diğerleri mutsuzken yarışı kazanan bir kişi ödül meyveyi yiyebilir?
Oysa biz ubuntu yaparak hepimiz yedik.” Ubuntu’nun anlamını açıklarlar onların dilinde:

UBUNTU: “BEN, BİZ OLDUĞUMUZ ZAMAN ‘BEN’İM” —

Doları 18.50 civarından bir gecede 10.50 gibi bir seviyeye çektiler akaryakıt fiyatlarınıda bir gece 22-23 bandından 10-11 civarlarına cekebilirler aman haaa Elinizde yabancı menşeğili akaryakıt bulundurmayın Stok yapmayın vadede tutmayın bidonlarla yorgan battaniye altında saklamayın