Hantal derken klasik tercih etmenizin sebebi nedirKomşumda vardı problemli çıktı dedi ve iade etti ama galiba ona öylesi denk geldi. Benim fikrim ise çok hantal bı alet klasik cizeller tercihim
Merdanesiz duz cizele 5 bin fiyat istiyorlar. Adı sanı belli olmayan.Çok pahalı değil mi?
Ben bı ürünü alınca ağırlık ve iş genişliği hesabı yapıyorum. Malzeme kalitesi ve iş genişliği birbirine yakın olduğu takdirde hafif olanını tercih ediyorum bu da bana yakıt tasarrufu sağladığını düşünüyorum. Ayrıca klasik tipler bana daha az masraflı geliyor taşa takılıp pim kestiginde yanımda pim ebatinda kestigim inşaat demiri ile işimi ucuza mal ediyorumHantal derken klasik tercih etmenizin sebebi nedir
Komsudaki bu tip miBen bı ürünü alınca ağırlık ve iş genişliği hesabı yapıyorum. Malzeme kalitesi ve iş genişliği birbirine yakın olduğu takdirde hafif olanını tercih ediyorum bu da bana yakıt tasarrufu sağladığını düşünüyorum. Ayrıca klasik tipler bana daha az masraflı geliyor taşa takılıp pim kestiginde yanımda pim ebatinda kestigim inşaat demiri ile işimi ucuza mal ediyorum
Bende yeni 9 lu matrix aldım henüz gelmedi gelince deneyeceğim bir komşumda 7 lisi var çok memnun taşlı arazide çok kullanışlı