Patlatma

Tarimöz marka 5 li yayli merdane ile 10000 tl ye birakti. Fiyati nasil uygunmudur? Kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim
Screenshot_20191210-150947_Chrome.jpg

Komşumda vardı problemli çıktı dedi ve iade etti ama galiba ona öylesi denk geldi. Benim fikrim ise çok hantal bı alet klasik cizeller tercihim

Hantal derken klasik tercih etmenizin sebebi nedir
Ben bı ürünü alınca ağırlık ve iş genişliği hesabı yapıyorum. Malzeme kalitesi ve iş genişliği birbirine yakın olduğu takdirde hafif olanını tercih ediyorum bu da bana yakıt tasarrufu sağladığını düşünüyorum. Ayrıca klasik tipler bana daha az masraflı geliyor taşa takılıp pim kestiginde yanımda pim ebatinda kestigim inşaat demiri ile işimi ucuza mal ediyorum

Ben bı ürünü alınca ağırlık ve iş genişliği hesabı yapıyorum. Malzeme kalitesi ve iş genişliği birbirine yakın olduğu takdirde hafif olanını tercih ediyorum bu da bana yakıt tasarrufu sağladığını düşünüyorum. Ayrıca klasik tipler bana daha az masraflı geliyor taşa takılıp pim kestiginde yanımda pim ebatinda kestigim inşaat demiri ile işimi ucuza mal ediyorum
Komsudaki bu tip mi
20191212_110119.jpg

110 luk erkunt 9 luyu cekmedi. Daha once yerlere hic patlatma cekilmedigi icinde olabilir sari toprak taş cok fazla birde yerler bayir. Anız kulaklari takili asagi salinca patinaja dusmeye basliyor traktör. Fazlada zorlamadan 7 li sipariş verdik. 12.500 gibi rakama alindi merdanesiz. 7 liyide yerlerin durumuna göre haftaya falan deneyecem bakalim nasil olacak

Klasik cizel alacaksaniz kesinlikle alplerden sasmamanizi tavsiye ederim. Traktoru tutmuyor guzel iscilik yapiyor
Traktorum 2013 Erkunt 90 Luks 9 Lu Cizel Performansi Bu Sekilde Takviye 4 ve 4 Bucukla Ilk Kez Cekiyorum Bu Tarlaya.