Üzüm pekmezi yapıyoruz bizim buralarda o sevilirKolaygelsin ne pekmezi yapıyorsunuz
Allah razı olsun teşekkür ederim şöyle söyleyeyim Dedeman diye büyük bir Çiftlik var bağ onun kesip yapma işi bizim ne çıkarsa yarı yarıya her yıl 1 ton 1.5 ton pekmez yapıyoruz bizim sabit müşterilerimiz var kış gelmeden pekmez bitiyor başka bir şahısın bağı var onunda kesip pekmez yapıyoruz evde tüketmek için değil yaniKolay gelsin galiba pekmez satiyorsunuz yoksa bu kadari evdemi tüketiyorsunuz
Şeker pancarı mı o ne yalan söyleyeyim ilk defa duyuyorum[emoji4]
f bizde kendimize kadar kaynatiyoruz![]()
f bizde kendimize kadar kaynatiyoruz![]()
Şeker bancarini bende ilk defa pekmez olarak görüyorum
Küçükken başlayıp yerdik veya fırına atardık güzel olurdu pancar bitti mazide kaldı
abi tarifini verirmisin denemek istiyoruz![]()
Biz satıyoruz 1.5 ton pekmezi kim yiyecek [emoji4] 20 TL kilosu müşteri zaten hazır iki kış gelmeden biter bir iki ayda biter elimizdeki pekmez marka almayı düşünüyorum[emoji1]Uzun süreç ama bu bu konuyu yazmak isterim bir gün siteye ama sonuç güzel oluyor ve tamamen organik satarsan piyasası var Fiat 30 tl diyorlar biz satmayız
Pancar pekmezi pek tercih edilmez bizlerde sizde çok mu satılıyor abi
böyle doğranir ve böyle kurutulur süreç uzun ama sonuç uğraşıli olsa da güzel oluyor ne edelim biz deden gördük bu isi böyle devam ettiriyoruz![]()
Trakya 'da çok fazla satılıyor, müşterisi çok çok fazla.Pancar pekmezi pek tercih edilmez bizlerde sizde çok mu satılıyor abi
Ya ben bır kere gördüm çok kötüydu o zaman benimki pancar pekmezi de değildi diremçk hayvan melası felan mıydı bizde bazen üzüm pekmezi dıye kandırılıp satılır dur pekmezini duydum kalitesinde ıyıymış ama pancarın sevıldıgını İlk kez duydum biz üzüm pekmezi yaparız kg 30 TL ye felan satılır pancarın kaç TL kilosuTrakya 'da çok fazla satılıyor, müşterisi çok çok fazla.