Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??
BKT lastik Hindistan ' da üretim yapan bi lastik firması, genel olarak birçok traktör firması bu lastiği kullanıyor. BKT AGRIMAX serisi radial lastikleri fuarlarda ithal Landini, McCormick, Deutz, Same gibi markaların üzerlerinde gormuslugum var.
TD95D traktorumun on lastikleri fabrika çıkışlı Good-Year markaydı ve yaklaşık olarak 4000 saat civarında kullanım sonunda lastikler kabaklasti artik yenisiniyle değişim zamanı geldiğinde yeni bi lastik arayışı içine girmiştim BKT ile ilk o zaman tanıştım. Yanlış hatırlamıyorsam o zaman 13.6R24 ebatlarinda Good-Year 850 TL gibi bi fiyatta BKT ise 600 TL idi. O zaman tabi fiyat olarak BKT almak cazip gelmişti.
Şuan traktorun üzerinde hala o lastikler var ve yaklaşık onlarlada 4000 saate yakın bi iş yaptım. Lastiklerden gayet memnunum suana kadar bi problem yaşamadım. O yüzden sana da tavsiye edebilirim eğer lastikleri begendiysen bence gayet güzel kullanılacak bi marka...
Sonuç: Kullanıyorum memnunum
Not: Lastik hamuru Good-Year ' a göre aşağı yukarı aynı sertlikte, Petlas ve Pirelli ' ye göre ise daha yumuşak bi yapıya sahip...