Petrol şirketlerinin motorin satışına göre pazar payları !

hangısını tercıh edersınız ?

• Kullanılan toplam oy
    245
Ynt: Petrol şirketlerinin motorin satışına göre pazar payları !

Ben bp den alıyorum halamın oğlu petrolün sahibi 1500-2000 lt getirirler ödemeye gittiğim zaman mazot ne kadarsa o paradan öderiz.

ENERGY.Mahalleden bir tanıdığım Tankeri ile köye servis yaptığından dolayı sürekli olarak temin sıkıntısı çekmiyorum.litre fiyatıda diğer markalardan 10-20 kuruş daha ucuz.

anket ekledım bakalım trakkulupte hangı sırketler kullanılıyo ve oranları nasıl ;)

moil , shell ikisi arasında 30 kuruş var bizim burda new hollanda ve golda shell den 158 mf ye moilden alıyorum

KOPARANLI AHMET link=topic=82142.msg976302#msg976302 date=1425048557' Alıntı:
Bizde go dan alıyoz da. Ankette yok :)
la o Go ' nun mazotu çok kötü.Kızarmış yağ gibi kokuyo kamyona koyunca :)

Biz Opet,BP ve termo kullanıyoruz.

yıllardan beri petrol ofisi devamlı aldımız biyer var ordan alıyoz hem traktora hem arabaya

uzun yola gittim zaman opet i terçih ediyom arabaya ama bikaçkez ança almışımdır

Mecburen traktörler için Petrol Ofisini kullanıyoruz ama Opetin motorini daha iyi o yüzden arabanın yakıtını Opetten alıyoruz...

ahmtkskr link=topic=82142.msg976321#msg976321 date=1425050745' Alıntı:
la o Go ' nun mazotu çok kötü.Kızarmış yağ gibi kokuyo kamyona koyunca :)

Biz Opet,BP ve termo kullanıyoruz.
Kangoya o bile çok yag yakmıyo ah bi yaksa :) Traktore kooperatif getiriyorda markası neydi aklımda degil :)

bizde shell ve bp kullanıyoz bu kaçak mazot traktörün motoru kitler diyolar aslı varmı kaçak mazot yakmayız zatende meraktan soruyorum

Traktörlere köy civarında kooperatif veya qpet olduğu için onları kullanıyoruz. Ama arabaya koyduğum mazotlardan çok denedim hem az yakan hem çok kaçan hem en stabil olan kesinlikle Lukoil.